Plinte din lemn în alb: perete special de aproape

renovarea etajelor foarte luminoase nu sunt la fel de frecvent întâlnite în gospodărie - în cazul în care, dar apoi o terminare de perete corespunzător brichetă este necesar. Chiar și cu multe alte etaje, cum ar fi Sichterstrich, o plită albă poate fi interesantă. Citiți toate despre plăcile din lemn aici.

lemnului ca material valoros

de departe cel mai Șipcile din lemn sunt realizate din MDF, versiuni de lemn reale în tonuri de alb sau aproape alb este rar să-l găsească. Cele mai frecvente materiale sunt prezentate mai jos. Deși o bandă albă de plastic este, de asemenea, o posibilitate, deseori are o calitate semnificativ mai scăzută.

materiale posibile pentru plinte alb

din lemn masiv - dar sunt în alb destul de rar pentru a găsi

  • MDF, cea mai comuna versiune
  • lac alb, de înaltă calitate și de obicei ceva mai scumpe
  • aproximativ

indicatorul de preț În general, este de așteptat să curgă de metri, mai rar, de piesa. Preturile medii pentru cele mai multe variante sunt de aproximativ 2 - 3 EUR pe metru de drum, dar si dublu si mai mult posibil pentru materiale de foarte buna calitate.

surse de aprovizionare pe Internet

afford.de.com Plăcile de pliere sunt specialitatea aici - chiar și în alb, precum și în multe tipuri diferite de lemn.

  • billigwagner.de O companie cu sediul îndelungat, datând din 1865, cu mai mult de o jumătate de milion de console în stoc.
  • holzbarmen.de Aici veți găsi o gamă largă de plăci de bază diferite, de asemenea în lac alb.
  • Cum de a economisi costurile

Desigur, MDF este opțiunea cea mai ieftină, dar lacurile de înaltă calitate sau decorații de lemn din lemn real sunt de obicei mai scumpe. De asemenea, căutați rezerve sau oferte speciale la cumpărare și aruncați o privire la eBay.

Sfaturi și trucuri Atunci când se calculează materialul necesar, ar putea fi necesar să includeți tăieturi de miere și, în orice caz, o rezervă de aproximativ 5-10 procente. Adresați-vă expertului ceea ce recomandă cel mai bine.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul