ŠTo učiniti ako hladno pjena madrac smrdi?

I novi i stari hladni pjenasti madraci mogu se pridržavati neugodnih mirisa. To može imati različite uzroke. Saznajte dolje zašto hladno pjena madrac smrdi i što možete učiniti o tome.

razlozi za mirise u hladnoj pjene madrac

Pojava neugodnih mirisa u starim i novim madracima od pjene je sasvim normalno i mogu imati različite razloge:

  • proizvodnje vezane uz miris kemikalija (s novim madracima)
  • miris iz kalupa kalup
  • dobne miris znoja ili drugih Prljavština

Jesu li mirisi škodljivi?

Prema proizvođaču, mirisi vezani uz proizvodnju nisu štetni; ali vjerojatno i nisu baš zdravi. Stoga biste trebali imati vaš novi madrac s pjenastom pjenom prije nego što ga dobijete.
plijesan oštetiti svoje zdravlje, tako da bi trebao djelovati na sumnjivom plijesni odmah: Povucite posteljinu i madrac poklopac i provjerite svoj madrac na plijesan. Ako otkrijete bilo koje, postupajte s pogođenim područjima kako je ovdje opisano. Kao i svi drugi madraci, hladni pjenasti madrac treba redovito čistiti kako bi uklonili znoj, grinje i ostale otpatke. Inače može doći do neugodnih mirisa, to je sasvim normalno.
neugodni mirisi spriječiti

madraca od pjene ne samo bodove u pogledu ventilacije, što uzrokuje vlaga nakuplja brzo i uzrokuje neugodne mirise. Za to se suprotstavi, te uzeti sljedeći savjet k srcu:

pobijediti svakoga jutra nakon ustajanja pokrivač za neko vrijeme natrag, da ispari vlaga.

  • Promijenite posteljinu redovito.
  • Ispirati pokrivač madraca svaka dva do tri mjeseca. Gründ Temeljito očistite madrac jednom godišnje. Ovdje se objašnjava kako to učiniti.
  • Ta sredstva pomoći ako hladno pjene madrac smrdi
  • Ako vaš pjene madrac smrdi, trebali djelovati. Bez obzira je li štetan miris ili ne, nitko ne voli spavati u smrad. S tim metodama, možete se boriti protiv neugodnih mirisa: 1. emitirana

madrac temeljito

Pogotovo u odnosu na proizvodnju mirisa pomaže najbolje samo neka madrac dati nekoliko dana na dobro provjetrenom mjestu i ispariti tamo. Najbolje je imati otvoreni prostor kao što je natkriveni balkon.

2. Soda

Soda je popularni miris eliminator. Jednostavno posipajte sodom po madracu, pustite da radi nekoliko sati i vakuum.

3. mokro čišćenje

svake godine, to je poželjno da izložite pjene madrac mokro čišćenje. Jednostavno posudite vlažni vakuum u najbližoj ljekarnici i očistite madrac kao da je to sag.

Savjeti i trikovi Nakon svakog mokrog čišćenja, madrac mora biti sušen 100% prije iznošenja.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar