Sfaturi pentru dusumea geluite cumpara dusumea

constructii sunt aproape cea mai importantă parte a acoperișului - la urma urmei, acestea poartă întreaga învelitoarea acoperișului. Este important să se acorde atenție nu numai calității, ci și reglementărilor DIN. Ce trebuie să știți despre lattele de acoperiș pe care le cumpărați planificate, citiți aici.

șipci informații de fond

pot fi fie lemn verde, sau lemn uscat tehnic sau natural. Umiditatea reziduală joacă un rol important - Woods cu un conținut de umiditate reziduală de peste 20%, trebuie să aibă un exces corespunzător, pentru că mai târziu, în contractul de uscare din nou împreună. Chiar și atunci când montarea trebuie să luați aceste modificări în lungime încă luate în considerare.

În cazul lemnului uscat tehnic, cu toate acestea, lamele sunt tăiate la dimensiune. Pentru capacitatea de încărcare, dimensiunile minime și calitatea lemnului, se aplică normele standard corespunzătoare DIN 4074-1. Cu toate acestea, distanța dintre acoperișurile de pe acoperișuri determină materialul de acoperire.

ofera Current

șipci uscat-cuptor, 24 x 48 mmbausep.deuscata 0,54 EUR / m
, 24 x 48 mmholz-wicharz.de0,42 EUR / mp
dusumea brut, netratate 38 x 58 mmholz-wicharz.deimpregnată 0,79 EUR / m
38 x 58 mm optaholz-wicharz.com0,87 EUR / mp

Ce sunt cumpărați? / șipci Recomandările

sunt de obicei achiziționate în pachet -, prin urmare, prețul de metru este, de obicei, doar un întreg pachet, care conține 20 de metri de o regulă în comerțul cu lemn. Ordinele de abatere pot însemna diferite prețuri de funcționare a contoarelor. Când cumpărați de lemn în comerțul cu lemn sau gater

prudenta in „vama Tegernsee“, trebuie să vă asigurați că șipcile care sunt vândute sunt, de fapt realizate în conformitate cu criteriile DIN - în multe cazuri, sunt în comerțul cu lemn, nici aplicabilă anterior „Tegernseer utilizarea“ decisiv, dar se abate de la DIN în consecință.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul