Uspješno bušenje granita

"Tvrda kao granit" nije samo frazu. Mnogi učesnici sami su već stekli praktično iskustvo s prirodnim kamenom i možda se nisu ugurali sa zuba, već su uništili neke vježbe. Uspješno bušenje granita s pravim alatom nije magični posao. U nastavku ćete naći sveobuhvatne informacije o bušenju granita.

Prednosti i vizualni utjecaj granita

Granit je tvrda stijena u pravom smislu te riječi. Ne samo visoka elastičnost i dugovječnost koja proizlazi iz nje čini granit tako popularan u kući. Osim toga, ravni poliran ili polirani granit impresionira s prekrasnom teksturom. Osim toga, postoji raznolika primjenjivost prirodnog kamena.

  • podne pločice countertops u kuhinji
  • ispraznost vrhova u kupaonicama
  • podova otvoreni

ali najčešće probleme u bušenju granita

to popraćeno činjenicom da morate ponovno urediti granita. Dok se koristi za rezanje granita poseban glodanje ili granit pile, za home poboljšanje često pokušati s konvencionalnim Bušilice za kamen i njihova udarna bušilica s prirodnim kamenom. Nakon nekoliko minuta, pa čak i manje milimetara u kamenu, ali onda često dolazi do razočaranja kada gleda plavu žarenu bušilicu.

Pravi granitni alat za bušenje

Zato upotreba pravih alata je još važnija. Postoji nekoliko opcija otvorenih za vas, pogotovo što se tiče opreme za bušenje.

  • dijamant svrdla, šuplja
  • dijamant svrdla, u cijelosti

čekić bušilica i dijamant svrdla

kao alat koji će se koristiti u svakom slučaju, čekić bušilica, udarna bušilica, jer nije dovoljno čekić ima na raspolaganju. Bilo da ste vodom hlađeni ili suho bušeni, gotovo je stvar vjere. Postoje proizvođači bušilica koji sugeriraju da suho bušenje ne bi trebalo skratiti bušilicu. Preporučujemo, međutim, bušenje granita s vodom hlađenim bušilicom.

Važne mjere opreza prije bušenja Prije bušenja

trebali na dnu zategnuti definitivno se bušiti granitnu ploču drugu kamenu ploču ili postavljeni. Inače, mogao bi doći do izlaza vježbe do teških struganja.

Savjeti i trikovi Granit se može bušiti čekićnom bušilicom, jer je kamen vrlo težak, ali teško podložan pucanju. Međutim, trebali biste biti oprezni pri bušenju rubova granita. Konkretno, ako želite upotrijebiti klinove ovdje, to bi moglo raznijeti kamen nakon nekog vremena. je umjesto toga potrebno za sidrenje na lijepljenje sidrenih igle ili slične proizvode empfehlenswert.Das bušenje u rubnom području granita, ali je isto tako već rizično dovoljno. Ako je potrebno, trebate zaposliti klesara s rupama. Uostalom, mnogi proizvodi (radne površine i slično) su skupi i skupi materijali. Štete poput spallinga teško se možete držati bez da je vidite.

Osim toga, ne morate kupiti čekić ako želite bušiti granit. Mnoge trgovine hardverom nude najam alata za malo novca.

U kući časopisu naći ćete mnogo različitih članaka za bušenje raznih materijala i građevinskih materijala na raspolaganju. Naravno, naći ćete i druge vodiče kako zidati bazen.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar