Snebeskytter er lokale bestemmelser

Afhængigt af region og stat kan der kræves snebeskytter til tagvendte tage. Især i snedækkede områder kan snødevner have været obligatoriske for et tag fra en stigning på 45 grader. er lavine fare

Jo stejlere et tag, jo større er risikoen for, at kan komme ud en lavine eller en plade her -

Stejle tagene. Derfor er snebeskytterne på taget allerede i mange samfund et krav.

Ejere af tag på det offentlige trafikområde skal især træffe forholdsregler for at forhindre personskade og skade på ejendom.

Provinser og kommuner

Snebeskyttelsessystemer er ikke påkrævet i nogle føderale stater, såsom Hamburg, Schleswig-Holstein og Bremen. Niedersachsen har på den anden side givet sine kommuner i nogle regioner mulighed for at indføre en forordning for snervagter.

Andre stater har givet alle deres lokalsamfund denne mulighed. Derefter bestemmer kun lokalsamfundene, fra hvilken taghældning og for hvilke tag snedvagterne regerer.

forskrifter kommunerne

fleste samfund ordinere i tilfælde af en sne vagt, at tagene er beskyttet mod en hældning på 45 grader, det peger i retning af den offentlige transport-området.

Der kan selvfølgelig være en langt større forpligtelse for snevagter på mere sårbare steder og steder. Derfor bør du helt sikkert spørge hos det lokale byggekontor eller den lokale regering.

snebeskytter - hvad skal man overveje?

  • taghældning placering af taget til at transportere område
  • placering af bygningen i snedækket område
  • kommunal regulering
Tips & TricksSie beskytte med en sne vagter ikke kun udenlandske forbipasserende og køretøjer, men først og fremmest om din egen familie. Derfor er snebeskytterne omkring dit eget hjem fornuftigt, når du bor i et snedækket område.

Allerede en snebold til at smide dine børn til at have fuld sne tag kan udløse en lavine tag, hvorunder børn kan spildes.

Del med venner

Forlad din kommentar