De zăpadă împiedică - instrucțiuni de instalare de bază

de construcții să fie cele mai bune gărzi de zăpadă, desigur, montat la prima garnitură de acoperiș - dar este, de asemenea, în arierate. Puteți citi despre cum să procedați profesional când montați și ce să căutați în acest articol.

În general, specialiștii în domeniu ar trebui să Adunarea

În conformitate cu normele actuale, ansamblul ar trebui să efectueze doar pe cineva care are suficientă experiență în comerțul pentru acoperișuri. În acest fel, pot fi evitate daunele grave cauzate de erorile de asamblare.

Mai mult decât atât, este important ca paznicii de zăpadă montate sunt, de asemenea, capabil să reziste la sarcina de zăpadă care apar în fiecare caz. Pentru unele acoperișuri, sunt necesare măsuri suplimentare în plus față de barele pentru a ține cu adevărat zăpada în jos.

În astfel de cazuri, apărătorii de zăpadă sunt utilizați în mod obișnuit cu garda de zăpadă. Din normele de specialitate respective ale comerțului acoperișuri și din DIN poate fi văzut atunci când trebuie să fie astfel de măsuri. Criterii de

pentru măsurile individuale

gărzi de zăpadă sunt de obicei montate în spatele doilea rând de dale. Fie suficient, de asemenea, a trecut de-a lungul sarcinii de zăpadă pe acoperiș, suprafața totală acoperișului și panta acoperișului informațiilor special pe acoperiș.

Cârligul parazăpezi, numărul de cârlige și distribuția pe acoperiș este, de asemenea, ghidată de aceste valori. Dacă nu aveți experiență cu aceste lucruri, ar trebui să fie cel puțin informat când tinichigii, ceea ce este necesar în cazul dumneavoastră.

Ce zăpadă sunt disponibile sisteme de retenție

  • de zăpadă împiedică fusta pulbere
  • cu lemn rotund (sau tije metalice)
  • instrucțiuni de instalare parazăpezi cârlig

(general)

  • pentru zăpadă împiedică zăpadă împiedică între paranteze
  • șuruburi adecvate
  • șurubelniță
  • cheie
  • scară sau schele
  • siguranțele
  • ev. Mistria mici pentru a elimina Efectuarea de țigle 1.

de siguranță ocupațională Dacă doriți să montați paznicii de zăpadă în sine, ar trebui să fie frica de înălțime și sigură cu picioare, în orice caz. Plasați întotdeauna scările și schelele în conformitate cu reglementările și asigurați-le corespunzător.

Fiecare ajutor de alpinism - dacă scări sau schele - trebuie să se extindă în mod necesar sub marginea acoperișului. Totul poate fi foarte periculos. Dacă este necesar, asigurați-vă suficient.

elimina țigle 2.

Suporturile pentru paznicii de zăpadă sunt boltite la căpriori. Pentru a face acest lucru trebuie să îndepărtați plăcile individuale de acoperiș la punctele de întrerupere. Pentru a elimina o piesă, trebuie să luați cu cărămizi suprapuse lateral și dale care se suprapun superioare primele.

Este acoperișul cu un plat de teracotă, trebuie să eliminați cele două cărămizi deasupra capului întâi. Pironindu posibilitatea de a elimina, dacă este necesar prin ciocanul și dalta când unghiile în vrac.

3. Parantezele șurub

Șurub paranteze la căpriori fixe, și convinge-te că le menține în condiții de siguranță. Apoi, atârnați plăcile de acoperiș în ordine inversă și înlocuiți toate colierele de furtună.

4. zăpadă împiedică Hang

Gărzile de zăpadă ar trebui să depindă doar vag în suporturile, apoi aliniați cu precizie și apoi strângeți șuruburile. . Asigurați-vă că TricksDie aici pentru o potrivire

stabilă Sfaturi și numărul de paranteze de care aveți nevoie pot fi diferite - va fi informat în prealabil aici, în orice caz.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul