Renovare

Consistența fină a materialului de umplere ❑ Fișele auxiliare sunt realizate din țesături din fibră de sticlă cu pori fini. Acestea sunt introduse în umplutura cu un amestec de funcție autoadezivă și încorporare. Un criteriu important este coerența adecvată a chitului. Trebuie amestecat omogen și mic granulat pentru a evita ruperea și cavitația.

Spatulele pot fi manipulate la fel ca hârtia de copt rulată. Acestea sunt atașate pe partea laterală a suprafeței plane de bază proaspete și presate ușor cu o spatula de plastic plată. Plasele cu partea autoadezivă pot fi plasate și vopsite aproape fără presiune. Porii de plasă trebuie să se umple cât mai uniform posibil. Prin îndepărtarea chitului care se ridică în sus, excesul este îndepărtat și creează o suprafață plană.

Echilibrare și durabilitate

Spatnets sunt mai durabile decât închiderea fisurilor, fantelor și găurilor. Pentru umplerea suprafețelor care au îmbinări sau multe crestături, țesăturile speciale sunt mai potrivite pentru umplere.

Nets sprijină, în plus față de durabilitate, buna și uniform răspândirea chitului. De exemplu, în timp ce benzile de pânză grosieră sunt folosite atunci când se lipește tencuiala de var, o plasă mai fină este adesea cea mai bună alegere pentru plăcile din fibre de interior și fibre.

Margini de vopsea

Marginile spatula aplicate de obicei purta un pic. Pentru a face fețele uniforme și nu sunt vizibile, marginile marginilor sunt vopsite cu o perie sau o rolă. Vopseaua albă funcționează cel mai bine și "îmbină" marginile rețelei cu mediul. În același timp, este împiedicată orice proeminență posibilă a rețelelor web individuale.

Pictura trebuie întotdeauna făcută cu direcția incidentului luminos pe suprafața spatulei, pentru a preveni posibila umbrire. În plus, direcția generală de lucru este de la interior la exterior și de sus în jos.

Sfaturi și trucuriCuți bucăți de plasă înainte de a le aplica. Vă recomandăm dimensiuni de cel mult jumătate de metru pătrat. Plasați ochiurile unul lângă celălalt, fără ca marginile să se suprapună sau să se atingă unul de celălalt.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul