Renovate

Udgangspunkt og efterbehandling

For at glatte vægge korrekt, i henhold til instruktioner og i det omfang det er nødvendigt, er to faktorer i centrum.

1. Hvordan har kraftigt fra den oprindelige tilstand af væggene bearbejdes

2. Hvilken type væg dekoration eller design forbereder væggene
Ud over fladhed og glathed af muren skal tages samtidig for en ensartet fastholdelse og absorptionsevne. For touch-ups og reparationer påfyldning som den glatte,

fyldning af huller eller påfyldning af leddene af en großflächigeres spackling falde til reparation af udjævning justeringer.
planlægning og arbejde kontrol

Hvis væggene skal males eller tapetseres over med en tynd tapet

, kan allerede se nemme rolle strukturer foruroligende. For tykke baggrunde som nonwovens, paneler eller fliser er ujævnheder i millimeterintervallet normalt irrelevante.
En fjernelse eller grov slibning af væggene er tilstrækkelig. Hvis væggen er forberedt til vægpapir eller gøres spredbar, kræves høj præcision. Succesfuld og god udglatning kan kontrolleres af den fuldstændige mangel på skygge.

Professionelle pudsere og indretningsarkitekter arbejder derfor med spotlights, der leder dem fra flere sider til den glatte overflade af væggen. På denne måde observeres arbejdsprocessen konstant og korrigeres i alle udjævningsmetoder.

Værktøj og værktøj

Den sikreste måde at glatte en mur på er at anvende en fint gips. Hvis væggen skulle repareres mange steder eller har materialeafhængig ujævnhed, kan plastering perfekt niveauere hele overfladen.

Derudover bringer gipset egenskaben til ensartet absorptionsevne. Som udjævning værktøjer, forskellige værktøjer er:

springe flyde

 • spatel
 • følte flyde
 • murske
 • Indirekte effekter på glathed har flere værktøjer:

Fin microfiber maleruller

 • konsistens og viskositet af gips eller farve
 • Generelle anvisninger

Hver mekanisk udjævning proces gnide ud, og male opstår fint støv. Før yderligere behandling af væggen (pasta, maling) skal grundigt støvsugning fjerne støv fra væggene eller gipset.

Generelt når der udføres udjævning arbejde og glat fyldning af alle slags, cirkulær bevægelse skaber glattere resultater end lineære redigering retninger. Meget vigtigt er produkter af høj kvalitet, der ikke tillader sagging eller sagging til jordens tyngdekraften. Ufordelagtige plaster kan ellers forsvinde den første glathed med indstillingen og tørring igen. Kendte producenter som Rotband ekskluderer denne effekt, når de anvendes korrekt.

Billigere alternativer i diskussion

Oftere diskuteret spørgsmålet om relevante online-fora, hvis andre end specifikt udjævning for vægmaterialer kan bruges. Især det økonomiske aspekt gør ofte at selv fliseklæbere, gulv spartelmasser eller andre viskose stoffer betragtes som en mulig ressource.

række argumenter til specifikt designet til vægge produkter:

Gravity virker på væggene lateralt på udfladning lag en

 • Udjævningen lag skal være lodret pind til en væg
 • En sagging grund af utilstrækkelig tværbinding må ikke forekomme på en væg
 • I vådrum cementbundet afbalanceringsmassen anvendes i stedet for gips
 • flise klæbemiddel påføres ifølge instruktionerne på udglattede væg
 • Ud over den matchende aggregater passende materiale massefylde og ensartet sugeevne for Glatte overflader på væggen er vigtige.

finhed fælles kornstørrelse finere Glättmassen

er, jo finere glathed af overfladen. De fleste subplaster tilbydes i tre kornstørrelser, hvor værdien altid definerer de største korn.

0,3 millimeter, den fine kalk

 • 0,5 millimeter er en middelmådig
 • 1,0 millimeter er tilgængelig som en "universel råvare"
 • De mest jævne overflader kan opnås med en fin kalk gips, hvor det sidste lag af gips påføres som et ukornede rullende gips , Her er den endelige udglatning, for eksempel med filtbræt, mere som polering end udjævning. Fysisk og mikroskopisk korner "crack" kratere og huller i pudsede overflader. En ristgips "træsko" som en sidste forløber til flydende belægningsfarve uden at skære kratrene og hullerne.

tørring adfærd observeret

Når udjævning vægge egenskaber og ændringer i balancen vægt i indstilling og tørring er vigtige i større områder skal genopfyldes reparation. Overfladerne kan normalt kun groft glattes, da hævelse eller krympning forårsager systemrelateret ujævnhed. I en senere operation efter tørring af hele væggen følger den fine udglatning. Først da kan de resulterende trug på væggen justeres nøjagtigt. Særlige primere og klæbebroer reducerer også hævelse og krympning, da de lukker vejen ind i væggen.

Tips & TricksDas antager korrekte og hensigtsmæssige arbejdsgange materialer og redskaber, der opstår problemer, når udjævning en væg på specielt til din tålmodighed og flid. Planlæg langsomme og stabile procedurer i udhvilet fysisk tilstand.

Del med venner

Forlad din kommentar