På overfladen af ​​Styrofoam glat

Byg For at udjævne en overflade på polystyren, skal den være forsynet med en belægning. Strukturen og strukturen af ​​det skummede polystyren tillader ikke mekanisk udglatning, for eksempel ved formaling. Da selv efter påføring af en belægning, er slibningen kun delvis mulig, idet glatheden opnås ved fremgangsmåden.

Granulært stof kan ikke glattes

Udjævning og hærdning af en polystyrenoverflade kan ikke adskilles. Kun ved trowelling og distribution af et flydende middel, der danner en glat hud ved tørring, er udglatning mulig. Afhængigt af anvendelsesstedet og den tilsigtede anvendelse skal belægningen have specifikke egenskaber.

Skummet polystyren består i sit stof af opsvulmede granulater, som "tilfældigt" holder sammen. Med mekaniske handlinger som reparation eller slibning er disse tilfældige strukturer revet op. De typiske krummer er skabt og efterlader ujævne og kraterede overflader.

Mulig udjævning helper

generelt er alle et lag-dannende opløsningsmiddelfri overtræk og materialer til anvendelse til styrofoam. Akryl, harpiks, vandbaseret lak, gips og gips er de typiske applikationsmasser. Den mest kostbare og dyre metode til at male styrofoam er en glasfiber belægning.

Glasfiber er det eneste materiale, der giver mulighed for omfattende mekanisk efterbehandling. Alle andre belægninger skal, hvis det er muligt, opnå glatheden ved hjælp af arbejdsmetoden.

opnås ved lagdeling glathed

Når en belægning monteres på Styrofoam, skal den holde sig til overfladen holdbare og udvikle glathed med dehydrering. Behandlingen med to forskellige viskose blandinger af samme stof giver de bedste resultater:

  • Basislaget er blandet viskøs efter falder og klæbeevne
  • Efter påføring af det første lag, stoffet strækkes
  • Fortynding med vand op til 25 procent er Finalisierungsmischung
  • den flødelignende og selv-strømmende stof anvendes vandret
  • ansøgningen værktøjet skal være en svamp valse anvendes

Når polystyren med gips overtrækkes, udglatning kan også udføres ved en modellering af overfladen fugtet med vand. En fin svamp hjælper dig meget.

tips & tricks Både segl og pudsning af Styrofoam, overveje spændingerne mellem Styrofoam og coating. Væv eller net kan reducere risikoen for revner.
Del med venner

Forlad din kommentar