Pereți interiori netezi

renoveaza pereții interiori ar trebui să fie netedă, de regulă, astfel încât acoperiri ulterioare oferă un întreg omogen. Pentru aceasta, peretele acoperitor sau preparat cu peretele interior bază de ipsos trebuie netezită. Pentru a netezi un perete interior, există mai multe tehnici care sunt foarte similare, dar mai mult și depind de materialul de umplutură folosit.

Diferite structuri de suprafață de pe pereții interiori

pereții interiori netezi sunt evidente. Numai în cazuri excepționale, cum ar fi în design rustic, este folosit chiar ipsos dur. Chiar și cu un pereți „netede“ există diferențe semnificative. Acestea sunt, de asemenea, pentru șpaclu și gips-carton de netezire din nou:

  • Q1: potrivit pentru gresie sau Q2 tencuieli
  • : potrivite pentru tencuială fină sau Q3 așchii de lemn
  • : suprafață netedă, deoarece acestea pot fi găsite pe aproape toți pereții interiori
  • Q4: sticlos zone fără umbră, care pot fi de mare luciu în funcție de nevoile dumneavoastră

, puteți selecta acum materialele respective. Există tencuieli pentru pereți interiori și materiale de umplutură utilizate. Cu toate acestea, trebuie să îndeplinească deja o altă decizie preliminară, indiferent de calitatea netezimea peretelui în funcție de circumstanțe.

Diverse lianți cum ar fi ipsos sau ciment

Deci toate mortarelor și umpluturi nu pot fi utilizate în toate domeniile în mod egal. tencuieli de ipsos sunt un pH echilibrat și reglează umiditatea mediului ambiant, care este motivul pentru care sunt evaluate în consecință. Dar, sub formă de gips poate absorbi multă apă, tencuieli și materiale de umplutură corespunzătoare pe bază de ipsos, tind să nu fie utilizate în încăperi umede, cum ar fi baie. Aici tencuieli și umpluturi trebuie utilizat pe bază de ciment preferat.

Smooth tencuieli diferite tencuite și materiale de umplutură

Pentru suprafețe foarte netede, cu compuși de curățare și nivelare pentru a se obține pe bază de ciment, suplimentul trebuie să fie foarte cu granulație fină. În cazul în care proporția de ciment, dar prea mare, aceasta poate duce la fisurare. Foarte netede (lucioase) pereți interiori se realizează cel mai bine cu tencuieli pe bază de gips, de umplutură. Curatirea de atribuire trebuie să fie în mod corespunzător cu granulație fină. peretele interior astfel încât spackled poate fi șlefuit în port până se dă netezimea dorită.

pregătirea peretelui interior al

periaj neted ați făcut acum vă alegerea înrudită netezirea peretele interior trebuie să fie pregătit. În primul rând, verifică dacă straturile de acoperire vechi cad. Aceste pătrate mici sunt marcate cu un cuțit covor sau lovit ușor cu un ciocan mic suprafața peretelui.

În plus, se face o distincție între foarte absorbant și puțin de a face pereți neabsorbante. Foarte pereti interiori absorbante si la sfaramare au o bază scăzută, puțin sunt pregătite pentru pereți neabsorbante cu un grund. peretele eventual trebuie umezită uniform chiar și cu o perie.

Sfaturi și trucuri Desigur, există alte lucrări pregătitoare. șuruburi și cuie în perete Inclusiv trebuie să fie eliminate. Daune și găuri în peretele interior poate fi rezolvată cu agenți de curățare Utilajului, materiale de umplutură sau mortare de reparații.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul