Kalkpletter uden at forlade striber af vinduesglas og polsk

Boliger Der er en masse nyttige og mindre nyttige råd om, hvordan et vindue kan bedst ren. Tips spænder fra krøllede aviser til børstning, som månen falder. Tilfældigvis rapporterer mange kommercielle og professionelle vinduesrensere, at disse metoder og brugen af ​​traditionelle rengøringsmidler giver de bedste resultater.

Eksterne betingelser observeret i næsten enhver komponent, er det vigtigt at overveje de eksterne forhold, der eksisterer på tidspunktet for børstning. Dette gælder også, hvis kalkskala skal fjernes fra rude eller ramme. betragtes ideelle eksterne forhold:

  • udetemperatur løbet tolv og under 25 grader Celsius
  • Ingen direkte sollys
  • vind eller brise op for vind kraft fem

Datoen mange rengøring fagfolk sværger ved at påvirke effekten af ​​månens sagen. Under alle omstændigheder er det umagen værd at afprøve de nævnte tider ved hjælp af en månekalender. Som en ideel tid til at anvende til at fjerne kalkpletter fra vinduer:

  • Moon
  • lys eller varme dage
  • Zodiac perioder Gemini, Aquarius, Libra, Vædderen, Skytten og Leo

rengøring forsyninger og værktøjer

når en velkendt standard udvælgelse som rensemiddel, kalk-opløsende stoffer automatisk mitliefert , I lunkent, aldrig varmt vand er et skud af konventionelt vaskemiddel givet. Det oplader hovedsageligt fedtstoffer. Et strejf eddike, citronsaft eller ammoniak bringer det sure miljø, kalkpletterne modstår ikke.

En naturlig svamp er bedst til at såpe vinduerne og rammerne. De såkaldte professionelle plastopvaskesvampe er også velegnede. Til fjernelse anvendes en træk med gummitæppe, som skal have en maksimal bredde på en fjerdedel af vinduets bredde.

til polering og delvis tørres ved kanterne af en stripper en vaskeskind er påkrævet. Derudover anbefaler vi en bomuldskraber eller en svamp til mellemtørring af gummilægen på trækeren. Das Det lathered vindue kan tørres og poleres med krøllede avis sider. Vindueskindet anbefales på lyse ruder for at undgå spor af trykfarve.

Tips og tricks Rengør altid indersiden af ​​vinduerne og rammerne først under de rette udendørs forhold. Fortsæt på overfladerne udefra og ind og fra top til bund.

Del med venner

Forlad din kommentar