Clădirea

Fante de frezat

După aceea, sloturile nu pot fi ușor măcinate într-un perete de beton. Pe de o parte, frezarea betonului este foarte obositoare și obositoare, pe de altă parte, armarea joacă un rol.

Părțile din beton prefabricate drepte au o armătură foarte fină, dar foarte apropiată, ceea ce face ca frezarea să nu fie atât de ușoară. Pentru piese din beton in situ, este aproape întotdeauna posibilă fasonarea până la o adâncime de 1,5 cm, fără a interfera cu armarea.

Totuși, trebuie să se acorde întotdeauna atenție că este posibil ca statica pereților de beton să fie afectată. În caz de îndoială, trebuie să primiți întotdeauna sfaturi de la un specialist (inginer structural). În plus, trebuie să vă asigurați că acoperirea strânsă a armăturii rămâne așa de bine (de obicei cel puțin 5 cm). În caz contrar, carbonarea de intrare poate afecta grav viața betonului.

prize de perete

Toate acestea se aplică numai pentru sloturile propriu-zise. Cutii sub tencuială (care de obicei este nevoie) sunt încă o problemă mult mai mare.

instrumente adecvate

urmăritori perete DIY sunt cu betonul de material (și, desigur, cu armatura), de obicei, copleșit . Echipamentele profesionale se confruntă de obicei cu beton, dar sunt în mod corespunzător scumpe.

Ciocanele electrice cu daltă sunt, de obicei, un instrument mai bun, dar sloturile cu sloturi sunt mult mai laborioase, iar fantele sunt mult mai puțin exacte, chiar dacă aveți multă practică și putere.

Nu ar trebui să utilizați ciocane de demolare, deoarece acestea sunt deja atât de puternice, încât sunt abia folosite pentru a fi așezate.

Când alergi, trebuie să acorzi o atenție deosebită faptului că sloturile nu devin strâmbe. Atunci sunt inutile.
soluții alternative

Pentru a obține în jurul problemei cu fantele din beton, există mai multe soluții: panouri de capăt

montate pe suprafața de instalare

  • de instalare prin podea
  • montat pe suprafețe plane

de instalare În multe cazuri, după o anumită căutare, unele sisteme de suprafață destul de plat și bine proporționat găsi că sunt încă vizual frumos și se potrivesc în cameră. Un design similar cu celelalte comutatoare este, de asemenea, întotdeauna de ajutor. De asemenea, de ajutor - în special în bucătării sau în zonele de locuit - așa-numitele șine de instalare să fie.

Atasamente Pereți

În cazul în care renovarea într-o măsură mai mare oricum, puteți lua în considerare, cu siguranță, folosind un perete (izolat) cu care se confruntă. În cavitatea rezultată se pot instala cu ușurință cabluri și cutii de spălare.

Înălțarea prin podea

Dacă podeaua este de asemenea reînnoită, este posibil să puteți lăsa și cablurile acolo. Dar ar trebui să aveți grijă atunci când tăiați șapa, deoarece mai târziu nu pot fi așezate plăci sau pardoseli rigide (ar fi rupte). Deci, aceasta ar trebui să fie doar o oprire absolută.

Sfaturi și trucuri Când utilizați pereții cortinei, acordați întotdeauna atenție problemelor pe care izolarea interioară le poate provoca într-un perete de beton.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul