Proizvođača i cijene za škriljevca pločice

Izgradnja škriljevca pločice su pogodni i kao podne obloge i kao zidne obloge i stvoriti svoj jedinstveni izgled elegantan njuh. Najčešće su nijanse sive do crne, ali crvene i zelene boje također su dostupne. Materijal je čvrst i izdržljiv, ali ima i neke osjetljivosti i njege.

Debljina i dimenzije pločica ploče

Glavna značajka razlikovanja pločica od ploča od ploča je snaga. Pločice obično imaju debljinu do jednog centimetra, u neprerađenim inačicama do 1,4 centimetra. Sve glavne snage pripadaju skupini ploča. Umreženje Dimenzije ploče izravno su povezane s debljinom pločica ploče. Stjenka ima unutarnje naprezanje koje dopuštaju samo ograničene maksimalne dimenzije. Uobičajene veličine formata dostupne na trgu trga pločice pločica s bočnim dimenzija trideset, četrdeset i šezdeset centimetara. Dodajte tome dvije pravokutne dimenzije šezdeset puta trideset i šezdeset puta četrdeset centimetara.

kamenolom, kalibrirani, brušenog ili brusiti

Obrada škriljevca pločice zna jaz na obje strane lošem stanju ili na jednoj ili obje strane piljenje pločice. Dvostrano piljenje na glatke površine neuobičajeno je, jer se nestašica pločica ploča izgubi. Jednosmjerno glatka piljena dna je uobičajena jer je potreban samo tanki sloj. Sa potpuno razlomljenim sivim pločicama, debljina može biti do 1,4 centimetra i potrebna je mnogo deblja podstruktura.

S tehnikom četkanja površine, pločice ploča postaju nešto više ravne i glatke, bez gubitka optičkih svojstava. Rubovi strukturnih profila su zaobljeni i mogu bos dati više udobnu vožnju, na primjer, kao podu kupaonice. Polirane površine su moguće, ali neobične, jer ploča više nije prepoznata kao takva.

Trenutna ponuda

crna škriljevca pločice 30 x 60 cm
imexco.at 29.40 EUR / m²crna 30 x 60 cm
schieferformen.complatiti 29,90 EUR / m²što su kupnja? / Preporuke

Dokle god se pločice škriljevca koriste samo u zatvorenom prostoru, sve vrste i sorte dolaze u pitanje. Kada se koristi na otvorenom, pozornost se mora posvetiti otpornosti na mraz, što nije slučaj sa svim vrstama škriljevca. Moraju se ispitati prema standardu DIN EN 12362. Sch U svijetu postoje škriljevci, a mnoge neeuropske rudarske zemlje jako su zastupljene na tržištu, posebno u nižoj cjenovnoj ponudi. Ako želite škriljevca pločice, na primjer, dolazi iz Brazila ili Indije kupiti, ne treba se bojati pitati i zbog mogućeg rada djece na licu mjesta u nedoumici, izaberite drugu dobavljača ili drugog sama podrijetlo.

Daljnje informacije o temi:

stone-gate.eu

jonastone.de

  • baunetzwissen.de
  • rathscheck.de
  • Savjeti i trikovi škriljevca pločice moraju biti održavane
  • škriljevca pločice moraju biti obrađeni svake godine zajedno s posebnim proizvodima za njegu barem jednom. Poseban čistač škriljevca ne bi trebao nestati u svakom domaćinstvu, jer su površine škriljavaca osjetljive na neke zagađivale.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar