Acoperiș ardezie - trebuie să vă așteptați la acest preț!

Ardezie este un material natural, cu o viață extrem de lungă. De cel puțin o sută de ani, un acoperiș din ardezie, în unele cazuri chiar câteva secole. Unde sunt prețurile actuale ale acoperișului ardezie?

Acoperișul ardezie: După aceea, prețul depinde

Problema costului unui acoperiș ardezie nu poate răspunde, în general, dar cu diferențiate de vizionare un aranjament de tarifare a fiecărui proiect de construcție individuală este posibilă.

Bineînțeles, dimensiunea suprafeței acoperișului este un factor de preț important, depinde și de originea și calitatea ardei. Diferitele tipuri de acoperiri determină, de asemenea, prețul acoperișului ardezie.

Acoperișul ardezie este situat aproximativ între 60 și 200 de euro pe metru pătrat: o gamă de preț mare, care a egalat printr-o privire mai atentă ceva de genul:

în gama de prețuri de aproximativ 60 până la 80 de euro pe metru patrat este de multe ori calități ieftine rezolva că așteptările ridicate materialul prețios nu se potrivește întotdeauna.

De la un preț de aproximativ 100 până la 120 EUR poți vorbi despre o acoperire de lux. Costul mediu al unei acoperitoare este de aproximativ 80-100 de euro.

Un exemplu de proiect

Un proprietar are acoperiș de 180 mp acoperite cu ardezie. Lucrările preliminare, cum ar fi retragerea laturilor și instalarea suportului, au costat 9 EUR pe metru pătrat.

Clientul alege o ardezie de calitate medie, care costă 70 de euro pe metru pătrat. Pentru montarea acoperișului cu acoperiș necomplicat 22 EUR pe metru pătrat.

Prezentare generală a costurilorpreț
activitatea de pregătire a montator, inclusivmateriale 1620 EUR
ardezie12600 EUR
pentru acoperișuri3960 EUR
totală 18180 EUR

acoperiș de ardezie. Imitație

panouri din fibre de ciment ieftin poate avea un aspect de ardezie ca și costă EUR doar aproximativ 25 pe metru pătrat. Deci, obțineți un aspect frumos de ardezie pentru un preț scăzut!

Tips & TricksBei 22 la 25 de grade trebuie aplicat la materialul ardezie, un capac dublu o panta acoperișului. Acoperirea cu ardezie la o pantă mai mică de 22 de grade nu este posibilă.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul