Pločice u škriljevca optike: seljački i Timeless škriljca

poboljšanje je klasični materijal koji se koristi kao dodatak na naslovnici krovova i fasada također u zatvorenom prostoru. Jeftinije zamjenjuju skupi prirodni materijal, ali pločice u odgovarajućem izgledu. Pročitajte više ovdje.

škriljevca podnice ili zidovi

škriljevca je uglavnom za krovove i širi se kao fasada pokriva u starijim kućama, ali čak u zatvorenom prostoru se može koristiti za oblaganje zidova i podova. No lista je relativno skupo kao prirodni materijal. Eine Unutarnja uporaba može se ostvariti znatno povoljnije pomoću prikladno dizajniranih pločica izgleda pločice. Ovdje su cijene od 15 € po četvornom metru moguće - mnogo jeftinije od prirodne škriljevca, a mnogo je lakše raditi.

prednosti pločica u škriljevca snazi ​​

osobito podnice su oni mnogo lakše očistiti

  • Prirodni škriljevca je na neki način, unatoč svojoj trajnosti ipak delikatna - pločice nisu
  • nema promjena boje i oštećenja
  • pločice su puno jeftiniji od prirodnog škriljevca u svakom slučaju - unatoč tome što ista pojava
  • pločice u škriljevca snazi ​​stoga se nude kao alternativa u svakom slučaju - i pločice su, poput škriljevca kao prirodnog materijala: keramike u konačnici ništa drugo nego spaljena zemlja.

dizajna u škriljevca izgleda nalazimo danas više nije samo u stoneware, ali dosljedno u hardver trgovinama - iako je raspon u odnosu na specijalizirane pločica dilera, naravno, obično je mnogo manji. Na primjer, jonastone.de ili mosafil.de su izvori opskrbe ili trgovci poput bricaflor.de.

Ne samo kvaliteta nego i dizajn mogu biti odlučujući po cijeni pločica izgleda liste, ali mnogi vrlo visokokvalitetni dizajni su također skupi. U mnogim slučajevima, međutim, postoje i isplative alternative.

Kako uštedjeti troškove

Osim posebnih ponuda i sitnih dionica, čak i manji trgovci na mreži često mogu biti dobar izvor za jeftine pločice.

Posebno, na eBayu se uvijek nude akcijske stvari - ali uvijek biste trebali biti pažljivi, ako odaberete dizajn samo na fotografijama. Posebno nijanse boje nisu uvijek jasno vidljive.

Savjeti TricksWie sve pločice je u pitanju prirodno čak i sa pločicama u škriljevca učinak na ispravnu ugradnju te u nekim slučajevima s podnim pločicama i na pravilnu polaganja uzorak. U suprotnom pločice izrađene od škriljevca izgledaju brzo za škrgutanje pločica. Bolje da vjerujete stručnjaku.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar