Ardezie blat de bucatarie: ce prețuri trebuie să vă așteptați?

Aspectul și calitatea înaltă a unei bucătării este adesea hotărâtă de materialul blatului. Tabelele de lucru din ardezie sunt deosebit de interesante din punct de vedere vizual - și destul de robuste în rutina de bucătărie dură. Ce prețuri trebuie de obicei să așteptați pentru astfel de blaturi și ce diferențe de preț există, veți găsi în articolul nostru.

Producția individuală

Deoarece tăierea pietrei naturale nu este ceva care ar putea fi făcut într-un mod foarte practic, este de obicei necesar să se comande blaturile de ardezie de la producătorii de piatră naturală. Sunt adaptate pentru a măsura.

Preturile sunt deseori calculate de metri, mai rar si de metri patrati. Prețurile contorului curent sunt de obicei mai ușor de comparat.

Gama de prețuri: Blaturile de ardeș costă majoritatea producătorilor de piatră naturală între 150 EUR pe metru liniar și 300 EUR pe metru liniar.

Grosimea panoului

Blaturile sunt disponibile în diferite grosimi. Mai ales cu piatra naturala de multe ori greutatea ridicată este o problemă, astfel încât există blaturi în diferite puncte forte

  • 2 cm 3 cm 4 cm

Rezistența plăcii, desigur, decide întotdeauna despre preț. Mai gros placa, prețul mai mare - dar nu întotdeauna aplică automat ardezie pentru toate tipurile și modele:

O placă de calitate superioară poate fi deja mai scumpe decât un grad scăzut, care are o grosime mai mare diluant.

Tratamentul de suprafață

Tratamentul de suprafață a ardezie de multe ori, de asemenea, determină prețul. În cele mai multe cazuri, puteți alege dintre următoarele tratamente: sol

  • (suprafață foarte netedă) carieră
  • (haptic suprafață foarte interesantă)
  • periat (arata foarte elegant și de înaltă calitate)

O impregnare face ca suprafața de piatră, apoi insensibil și pentru a preveni poluarea care ar putea de-a lungul timpului ar putea sta pe piatră. Cele mai multe blaturi de bucătărie au fost bine impregnate la fabrica. Nano-sigiliile suplimentare pot fi utile.

Suprataxelor

Din cauza greutății, uneori, foarte mare și de fabricație la dimensiunea, ar trebui să calculeze, de asemenea, unele servicii suplimentare pe care le putea avea nevoie:

  • de livrare de transport proprii
  • Adunarea
  • Reglarea panoului de pe site-ul, dacă este necesar

Aceste beneficii pot, în funcție de Producătorii sunt destul de diferiți în preț. În orice caz, întrebați în prealabil.

Sfaturi și trăsături Dalele naturale, cum ar fi ardezia, sunt destul de robuste și insensibile la blaturile de bucătărie - de asemenea, de multe ori sunt foarte rezistent la zgârieturi și la impact. Cu toate acestea, trebuie să le tratați cu atenție și, mai presus de toate, să le mențineți frecvent.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul