Skive fundament for et skur

Selv en liten skur i hagen bør gjøre et egnet fundament. Avhengig av størrelsen og utformingen av skuret, er det ulike muligheter. Hva er best for hva, og hvordan å gå trinnvis, les her.

bakgrunnsinformasjon

Den enkleste måten å skape et grunnlag for en liten og lett verktøy skur, en skive fundament av betongheller eller rydder plater skal legges. Denne metoden er også kostnadseffektiv og kan utføres av nesten alle, selv av en dyktig handyman.

er frost Safety fundament

Den eneste ulempen til skive fundament at det ikke a priori mot frost. For å oppnå dette må du i tillegg hælde en frostforkle. For tyngre belastninger eller større skur, men anbefales å bruke en stripe fundament, siden brostein kan bare bære lett last. Instruksjoner for å lage en stripfunn finner du her.

trinnvise instruksjoner for skive fundament med betongplater

  • grus
  • grus
  • ev. Legging av sand
  • betongplater
  • sølv sand eller skjøte sand
  • materiale for røre, ytterligere staver
  • gummihammer
  • vibrasjonsplaten
  • spade eller spade

første jordings Excavating

Measure område fra der grunnlaget skal bygges, og merk den med trepinner mellom der du spenner Maurer ledningen. Nå kan du grave jorden rundt 35 cm dyp. På kantene grave over en bredde på 30 cm, den is veggen omtrent 80 cm dyp fra - som hindrer påfølgende frysing-fundamentet.

2. Grus og grus bringe

Hell nå bare en ca 25 cm høy gruslag i utgravning, i den is veggen tilsvarende høyere, slik at grusen er omtrent det samme innenfor is vegg og resten av feltet. Påfør deretter gruslaget, som du nøye komprimerer med vibreringsplaten. I tillegg kan du bruke en omtrent 5 cm høy lag med legging av sand - som gjør legging av betongplater litt enklere. Dette laget er ikke nødvendig.

3. Montering av plater

Merk linjen av flyturen for den første raden av paneler med en batter bord nå og begynne å legge styrene. Detaljert veiledning finner du under Legge av betongplater.

Når alle platene er lagt ferdig, returnerer den felles gjentatte ganger med skjøting sand eller sølv sand ett. Du kan nå plassere verktøyet ditt på fundamentet umiddelbart.

Tips & TricksDa de vanligvis lå betongblokkene i tverrstag, kan du også bruke egnede avstandsstykker fra jernvarehandelen, slik at du får enda bredt Verlegfugen.
Del med venner

Legg igjen din kommentar