Luminator - luminator și ieșiți pe acoperișul plat într-un

Mai ales cu acoperișuri plate pot avea o fereastră funcție dublă luminator este: Puteți fi atât o ieșire pe acoperiș, precum și o oportunitate interesantă de a lăsa mai multă lumină naturală în cameră. Ce tipuri de ferestre de luminatoare există, ce pot și unde să le obțineți, citiți acest post.

luminatoare conduce cea mai mare parte pe

acoperiș plat, de asemenea, acoperișuri plate trebuie uneori să fie angajate - trapa de potrivire poate fi, de asemenea, o fereastră luminator aici, următoarea oferă, de asemenea, o mulțime de lumină în spațiul acoperișului.

Ca și în cazul tuturor celorlalte ferestre, există calități diferite, desene și dimensiuni. De regulă, ferestrele luminatoare pot fi deschise complet pentru a le putea folosi ca ieșire.

Instalarea poate uneori - din cauza etanșeității - de multe ori face complicat, de obicei, sunt într-adevăr de instalare profesionale, dar, de asemenea, ferestre luminatoare și a cadrelor lor pentru a obține complet permanent strâmt. Uneori însă, numai după rectificare.

criterii de selecție

  • dimensiunea dorită a geamului dorit
  • valoare de izolație termică prețurile

pentru luminator

Similar cu ieșirile de acoperiș sunt, de asemenea, cele mai ieftine modele din gama 1-200 EUR. Dimensiunile mai mari, geamurile mai bune și izolarea termică fac ferestrele luminatoare mult mai scumpe.

Cele mai ieftine alternative sunt lucarne din plastic, care, cu toate acestea, nu sunt foarte frumos să se uite la, și, de obicei, de asemenea, semnificativ mai puțin lumina zilei în cameră. În funcție de design, dar puteți obține un aspect accesibil aici cu câteva trucuri și trucuri.

surse de aprovizionare on-line

  • haske.de: producator de ferestre Haske are, de asemenea, luminatoare.
  • dachfenster-altenburg.de: ferestre de acoperiș și ieșiri din acoperiș sunt oferite și instalate aici.
  • velux.de: Producătorul oferă multe lucarne și ieșirile de acoperiș

Deci, puteți reduce costurile de

cel mai bun caz, va veni in mod natural cu o lumină dom, care poate servi ca o ieșire pe acoperiș, în același timp. În caz contrar, merită comparat, de asemenea, prețurile la ferestrele luminatoare.

Sfaturi și trucuri Asigurați-vă că instalarea este efectuată de către o companie specializată - obținerea ferestrelor de acoperiș în acoperișul plat foarte strâns necesită o mulțime de pricepere și experiență. În plus, contractantul este răspunzător pentru daunele cauzate de scurgeri, nu pentru dumneavoastră.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul