Luminator și ploaie - cum puteți să vă protejați?

Deschiderea accidentală a ferestrei luminatoare atunci când plouă este probabil cea mai gravă nenorocire care ți se poate întâmpla. Urmările daunelor apă pot fi considerabile și pot provoca daune mari. Cea mai bună modalitate de a vă proteja de uitare este să citiți acest articol.

Opțiuni de protecție

Paza de ploaie

Ferestre de acoperiș care au un sistem de control electric, de obicei, de asemenea, au un așa-numitul gard de ploaie instalat. Indiferent de setările programelor de ventilație, acest întrerupător automat închide automat fereastra când apare ploaia.

Nu se va deschide până când ploile nu se vor termina. Sau fereastra este redeschisă la următoarea perioadă de ventilație programată, cu condiția ca intervalele de ventilație programate să fie stabilite și apoi să nu mai plouă.

Când se montează un controler automat, senzorul de ploaie este de obicei integrat automat în unitatea de operare, cel puțin pentru producătorii de mărci.

Control electronic de automatizare a locuinței

Sistemele inteligente de control la domiciliu pot fi de asemenea operate în deplasare prin intermediul telefonului inteligent sau al tabletei. Dacă observați că ați uitat să închideți fereastra, o puteți realiza cu ușurință prin telefon sau tabletă, cu condiția ca controlul electric al ferestrei să fie conectat la sistemul de servicii pentru clădiri.

În mod normal, un senzor de ploaie este integrat în controler oricum, astfel încât, de obicei, nu trebuie să vă faceți griji despre asta.

Funcția de ventilație forțată

Multe ferestre de acoperis de brand au forțat ventilația. Dacă strikerul este doar la jumătatea drumului, camera este ventilată permanent, dar ploaia nu poate penetra. Dacă utilizați întotdeauna ventilația continuă, nu se va deschide și nu veți uita să o închideți.

Ventilație forțată ulterioară cu schimbătorul de căldură

Aceste sisteme de ventilație, care pot fi de asemenea montate fără dificultate, au un debit mai mare de aer decât multe sisteme disponibile încă de la început. Bel Camera este ventilată permanent cu rata minimă de schimb a aerului. Pentru a face acest lucru, căldura din aerul evacuat este transferată în aerul de alimentare cu pierderi minime (maxim 10-15%). Astfel, chiar și în sezonul rece, în ciuda ventilației continue, nu se pierde căldura de cameră.

Sfaturi și trucuri Puteți, de asemenea, să modernizați ferestrele de acoperiș cu unități de control independente de linie. Rețineți totuși că în acest caz nu veți avea întotdeauna posibilitatea de a conecta ferestrele de acoperiș și de umbrirea acestora la un sistem de servicii pentru clădiri cu comandă la distanță.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul