Plinten met kabelgoot: praktisch alternatief

Verbouwing Vooral waar de kabels opnieuw aan te leggen later in woonkamers, bieden plinten met geïntegreerde kabel kanaal een goede en vooral praktisch alternatief. Wat is er nog meer te weten over deze plint en waar deze te krijgen, lees hier

.

plastic strips met kabelgoot besparen veel hoofdpijn

De kabel van de satelliet-verbinding of modem om cross-wandeling over de kamer mogelijk te maken, is niet alleen lelijk, maar ook gevaarlijk. Dergelijke valkuilen zijn altijd de redenen voor ongevallen in het huishouden.

Aan de andere kant vereist het binnen de muur leggen veel moeite of zinloos. Plinten met geïntegreerd kabelkanaal bieden hier een uitstekend alternatief.

Ze zijn meestal gemaakt van plastic en kunnen een of zelfs twee afzonderlijke kabelgoten bevatten. Sommige zijn zelfs zo stabiel dat zelfs stopcontacten erop kunnen worden gemonteerd. Kunststoff De kunststof strips kunnen met clips zoals elke andere strip worden gelijmd, geniet of aan de muur worden bevestigd.

voordelen van kunststof plinten met geïntegreerd kabelkanaal ze

zijn eenvoudig en goedkoop

  • kabels kunnen gemakkelijk worden ingebouwd door alle kamers verlegenheid zij
  • ook meerdere kabels en zelfs stopcontacten geschikt
  • weergeven

geprijsd zoals plastic strips binnen het gebruikelijke kader - het is meestal minder dan 3 EUR per meter, de eenvoudigere modellen zijn vaak zelfs veel goedkoper.

bronnen op het internet

holzboden-direkt.de Naast de aangeboden verdiepingen zijn er ook een verscheidenheid aan bijpassende strips, met inbegrip van kabel-kanalen

  • amazon.de De Amazone is het bouwen van de markt zo nu en dan een bezoek waard vanwege de brede waaier, deels ook interessant geprijsd.
  • afford.de.de specialist voor alle strips, ook met kabelkanaal. Zeer grote selectie en interessante prijzen.
  • Hoe u kosten kunt besparen

Als u minder om ontwerp dan om functionaliteit geeft, hebt u hoe dan ook al een erg goedkope kant. Maar verkooppunten, speciale aanbiedingen en resterende voorraad, evenals een blik op eBay kunnen soms de moeite waard zijn.

Als u op zoek bent naar speciale ontwerpen of decors, dan is de vergelijking meestal de moeite waard.

Tips & Tricks Onder plinten kunt u niet alleen kabels verbergen, maar ook verwarmingsbuizen. Er zijn dan speciale modellen onder de plastic strips.

Deel met vrienden

Laat je reactie achter