Golvlister med kabelkanal: praktiskt alternativ

Remodeling Speciellt där kablar ska läggas igen senare i vardagsrum, erbjuder socklar med integrerad kabelkanal en bra och framför allt praktiskt alternativ. Vad mer finns det att veta om detta plint och var att få det, läs här

.

plastremsor med kabelkanal rädda många huvudvärk

Kabeln för satellit-anslutning eller modem för att möjliggöra kors promenad över rummet, är inte bara fula utan också farligt. Sådana fallgropar är alltid orsakerna till olyckor i hushållet.

Å andra sidan, lägger man sig inuti väggen kräver ofta mycket ansträngning eller inte vettigt. Skärbrädor med integrerad kabelkanal erbjuder ett utmärkt alternativ här.

De är vanligtvis gjorda av plast och kan innehålla en eller till och med två separata kabelkanaler. Vissa är även så stabila att även strömuttag kan monteras på dem. Kunststoff Plastremsorna kan limas, häftas eller fästas på väggen med klipp som alla andra remsor.

fördelar av plast socklar med integrerad kabelkanal de

är enkla och billiga

  • kablar kan eftermonteras lätt genom alla rum generade de
  • också flera kablar och även eluttag rymmer
  • priser

prissatta sådana plastremsor ligger inom den vanliga ramen - den är vanligtvis under 3 euro per meter, de enklare modellerna är ofta mycket billigare.

källor på Internet

holzboden-direkt.de Förutom de erbjudna våningarna finns också en mängd matchande remsor, inklusive kabelkanaler

  • amazon.de Amazonas är byggmarknaden då och då värt en titt på grund av sitt breda utbud, delvis också prissatt intressant.
  • afford.de.de Specialisten för alla remsor, även med kabelkanal. Mycket stort utbud och intressanta priser.
  • att spara kostnader

Om det är mindre viktigt för dig på designen än på de funktioner du är här oftast redan på mycket låga sidan. Men butiker, specialerbjudanden och återstående lager samt en titt på eBay kan ibland vara värda.

Om du letar efter speciella mönster eller dekorer, är jämförelsen vanligtvis värdig.

Tips & tricks Under socklar du kan gömma inte bara kabel men också värmerör. Det finns då speciella modeller under plastremsor.

Dela med vänner

Lämna din kommentar