Plintă în gri: interesant ochi-catcher

renovare Dalele efecte optice interesante gri pot realiza - mai ales în combinație cu podele de lumină și pereți albi. În cazul în care obțineți astfel de panouri și ce ați costat, puteți citi în acest post.

Aproape întotdeauna făcute din MDF

Astăzi, cele mai multe panouri colorate sunt făcute din MDF - echivalentul de PAL furniruit. Aceasta este o variantă rentabilă și relativ simplă.

Dimensiunile sunt diferite aici, dar în variantele de culoare domină lungimile și forțele mai mari din comerț, de obicei. Diferite tăieturi ca în lemn real - cum ar fi lungimea înclinată - sunt practic absente în MDF.

materiale alternative posibile în plinte gri

  • furnir - alternativa de calitate superioară pentru lemn real MDF
  • lăcuit, de calitate foarte mare, rare
  • de plastic este, de asemenea, un ieftine

Preturi alternative

Prețurile încep de aici aproximativ 2 - 3 EUR pe metru, pentru variantele speciale ele pot fi, de asemenea, ușor mai mari. Deși prețurile unitare pentru barele cu lungimea de aproximativ 2,60 metri sunt adesea indicate, în general, totuși, acestea se bazează întotdeauna pe contoarele de funcționare.

surse de aprovizionare pe Internet

  • leiste24.de Specialistul pentru tot ceea ce se referă la panouri și panouri. Selecție mare, adesea prețuri destul de rezonabile.
  • amazon.de O privire în magazinul de hardware Amazon este adesea utilă - selecție foarte mare și, adesea, oferte de preț interesante. Dar acordați întotdeauna atenție condițiilor speciale de livrare și costurilor de livrare.
  • leiste.de.com De asemenea, un specialist pentru panouri de pliere și panouri - magazin mare și clar și selecție mare în toate gamele de prețuri.

pentru a economisi costurile

Pretul cursului este întotdeauna un material de calitate decisiv - lemn real emailat este, desigur, mult mai scump decât MDF sau plastic. În funcție de cerințele dvs., prețul va varia.

Cu stocul rămas, oferte speciale și poate o privire rapidă la eBay, aveți întotdeauna posibilitatea de a economisi o mulțime de costuri.

Tips & Tricks Atunci când cerințele de materiale, trebuie, de asemenea, întotdeauna pierderi materiale datorate cu unghiuri taiere Anticipat excepția cazului în care sunt deja folosind piese de colț prefabricate, dacă există pentru blocurile respective.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul