Socklar för köket: skydd mot smuts och bättre utseende

För de flesta kök i dag finns det vanliga golvlister - de används för att skydda golvet under kök från föroreningar å ena sidan, å andra sidan, de ser till att monterings fötter köksluckor inte längre är synliga. Vad mer finns att veta om det, läs här.

skyddar mot föroreningar

Vanligtvis köksskåp har justerbara monterings fot i höjd, som tjänar till att kompensera för ojämnheter i golvet eller höjdskillnaderna och ta bänkskivan och köksskåpen bara i balans.

Eftersom köket inte ligger direkt på golvet, kan mycket smuts samlas under köksskåp, vilket är svårt att ta bort. Därför är de flesta kök utrustade med en exakt trim.

I nästan samtliga fall, är denna öppning dessutom utrustade med en torkarläpp att hindra smuts från under köksluckor dessutom samtidigt skydda och bländare före avtorkning fukt.

vänd av monterings fötter

hålla optik färdiglagade rätter att säkerställa detta BMC tjänar också till att göra monterings fötter köksluckor osynliga, och för att ge en optiskt jämn kök skåp.

funktioner hos köksbländar

  • döljer monteringsfötterna hos köksluckor
  • förhindrar inträngning av smuts under köksskåp
  • en torkarläpp förhindrar även inträngning av fukt under köksluckor när avtorkning

montering köket öppningen

Den lister köket måste justeras exakt - som är i I vissa fall, speciellt när det gäller befintliga skillnader i höjd - ofta en hantverksmässig knepig fråga.

Det bästa sättet att hjälpa dig själv genom att bara köksluckor exakt ta in samma belopp, och sedan dyka upp skillnaderna i höjd på undersidan av köksluckor exakt. Då kan du justera bländaren med en del som känner sig relativt exakt.

Fästet på panelen skiljer sig då från kökstillverkaren till kökstillverkaren, och kan vara ganska knepigt i vissa fall ensamma.

Vanligtvis panel del av köket när man köper

Nästan varje gång du köper ett nytt kök är bländaren automatiskt följa med. Så du behöver vanligtvis få din egen kökspanel.

Tips & tricks kan du anpassa kökspanel osäker föredrar specialist för att arbeta - en inte exakt matchar lister är mycket tydligt och inte värt den lilla ansträngningen sparas i allmänhet.
Dela med vänner

Lämna din kommentar