Podne ugla: rezove Mitre lakše od izgradnje

Za većinu letvica, također izrađene od drveta ili MDF, postoje praktični kutak priključci. To čini vezivanje osnovnih ploča obično mnogo lakše. Pročitajte više o kutnim priključcima i završnim poklopcima za osnovne ploče ovdje.

rezovi mitra su nepotrebni, kad montažu sama postolje, ona mora biti vrlo precizno mitred na uglovima. To nije uvijek lako i također košta puno vremena.

Kutni priključci mogu vam uštedjeti ovaj posao. Nisu dostupni samo za plastične trake, već i za ploče od drva ili MDF-a. Ali ovdje su uglavnom izrađene od plastike, jer je lakše sastaviti.

Za mitru pošteđen i samo moraju biti još smanjiti na pravu duljinu i svaki umetnuti u kutne priključke na zidu koja prolazi uzduž letvica.

Optički, takvi kutni konektori pružaju čist i neometan kutni spoj. Na slobodnim rubovima mogu se pričvrstiti i završni poklopci za prikrivanje reznog ruba trake.

Kutni konektori obično su pravilo za plastične trake, jer se ovdje rijetko koristi mitring. Međutim, za plastične trake s integriranim kabelskim kanalima morate se pobrinuti da koristite i odgovarajuće kutne zglobove.

Različiti dostupni kutak komada za podne

  • unutrašnje uglove vanjski kutovi

krajnji kape cijene

U većini slučajeva, možete kupiti tih kutnih konektore i završne kape su setovi na nekoliko komada, cijena takvih skupova početi raditi oko 10 - 15 eura. Uobičajene za skup su 4 ugla, 2 vanjska kuta i dva kraja kapa.

izvori opskrbe na Internetu

  • afford.de.com Trgovina pločama i priboru također ima odgovarajuće setove kutnih konektora koji se nude.
  • amazon.de Također pogledajte Amazon trgovinu hardvera može biti vrijedno, pojedinačni proizvođači također nude ovdje setovi i pojedinačne komade. Trgovina leiste24.de Trgovina za ploče i osnovne ploče također nudi sve potrebne dodatke, uključujući i kutne elemente za ponuđene trake.
  • Kako uštedjeti troškove

Naravno, možete uštedjeti na drvenim trakama tako što ćete sami odrezati mitere i izostaviti kutne konektore. Ali unaprijed morate razmotriti je li ovo stvarno vrijedno truda.

Savjeti i trikoviAko želite rezati kutnjak, koristite takozvani kutija za kutije i fine ručne pile. Uvijek je vidio MDF sa stražnje strane.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar