Podne trunking za grijanje cijevi: ovo ide

Pregradnja Na zidu prolazi uzduž cijevi za grijanje nisu jako lijepo - s odgovarajućim lajsne armaturu, ali oni mogu lako prikriti. Neki modeli također nude i dodatni veliki kabelski kanal.

za komercijalne i neke stare zgrade

ne samo u komercijalnom sektoru, ali iu nekim starim zgradama, grijanje cijevi i dalje prikazivati ​​otvorena uz zid. To nije osobito atraktivno vizualno, ali s osnovnim kanalima koji se mogu brzo mijenjati.

Mnogi od tih osnovnih kanala zapravo su namijenjeni komercijalnom sektoru za smještaj veće količine podatkovnih kabela. Jedan od tih sustava, proizvođač Rehau AG, kombinira funkcije čak: poklopac za grijanje cijevi i kablova.

za privatni sektor, postoji samo nekoliko barova, ali jedva kompletne sustave, obično pribjegava se ono što se nudi za komercijalni sektor. Obično to znači: bijelo, jednostavno i stabilno.

prednosti plastične lajsne za grijanje cijevi

  • jednostavan način napraviti cijevi za grijanje nevidljiv
  • gotovo uvijek tako stabilan da čak i utičnice može montirati na njemu
  • Uz pokrivanje cijevi za grijanje se također može koristiti kao kabelski kanal

Cijene

cijene svaki sustav su ovdje vrlo različite - i uvijek ovisi o tome gdje ih kupite. Za privatni sektor mora početi obično od oko 8 eura po metru, u struci postoji obično cijene sustava.

izvora na internetu

  • rehau.de Poznati proizvođač nudi vlasnički kombinacija sustava i za pokrivanje toplinskih cijevi, kao i za polaganja kabela
  • amazon.de Amazon željezarija također nudi široki raspon rubnih kabelska.
  • kabelscheune.de Dobavljač električnih pribora također nudi neke osnovne kanale za komercijalnu i privatnu upotrebu.
  • superleisten.de Dobavljač ima i trake za oblaganje cijevi.

Za spremanje troškove

Ako ste zabrinuti samo oko cijevi obloge, možete odabrati jednostavne cijevi Nosači trake - koji su obično ljepša od rubnih kanala za komercijalni sektor. U pogledu cijene, međutim, oni često mogu biti skuplji od nekih sustava. Ovdje odlučuje optika.

Savjeti i trikovi Pitajte pojedince ako nemate cijevi. Često postoji nešto prikladno.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar