Letvica od drveta: na „lijepo” Alternativni

Poboljšanje Neki tla - poput vida estrih - zapravo ne moraju zid, ali letvica od drva su još uvijek često pravi optički dobitak. O čemu se radi, gdje ga dobijete i koje cijene možete očekivati, možete pronaći u ovom članku.

Drvo nije samo drvo

Nije sve što izgleda kao drvo je zapravo masivno drvo. To se također odnosi i na osnovne ploče. Materijali mogu biti vrlo različiti ovdje unatoč njihovom sličnom izgledu.

Mogući materijali

  • masivnog drveta, najnapredniji verzija
  • MDF, povoljnija prilika
  • plastike s drvenim neposrednoj izgledom, ovaj materijal je vrlo jednostavan za čišćenje

ciljne cijene za podne

letvica se očekivati ​​u pravilima za trčanje metara, a ponekad čak i nakon komadu, cijene ovdje u Raspon od oko 2-3 EUR do preko 8 EUR po metru. Čvrsta drva je naravno najskuplja, ali i najviša kvaliteta. Postoje gotovo sve vrste drvenih dekora u specijalističkoj trgovini kako bi se omogućila dobra koordinacija s odgovarajućim podom.

izvori na internetu

leiste24.de U ovoj online trgovac ćete također naći stopala i letvica gotovo svaki materijal posebno povoljni za neke proizvode cijenama.

  • leistenwagner.de Tradicionalna tvrtka koja postoji od 1865. godine, nudi vrlo kvalitetne masivnog drveta trake u svim uobičajenim vrstama drva i ima više od 500.000 metara trake na lageru.
  • bayernparkett.com Opet, tu je širok izbor različitih barova, kao i pribor za podove, nudi tvrtka u izravnom poštom.
  • možete uštedjeti troškove

Usporedite cijene, popuste i posebne ponude izgledaju, također može pogledati eBay - sve to pomaže, naravno, pri kupnji baseboards uštedjeti nešto novca.

Također je jeftinije ako koristite MDF umjesto masivnog drveta ili se prebacite na odgovarajuću plastičnu traku. To je ipak stvar ukusa.

Savjeti i trikovi Kad mjerite duljinu, nemojte zaboraviti da trebate napraviti kut od kutka na svakom kutu i stoga trebate više materijala. Međutim, ako koristite završene dijelove kuta, taj je problem nepotreban. Međutim, ako ne planirate preblizu, bit će rezerva za naknadne popravke, što bi moglo biti potrebno.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar