Plinten gemaakt van hout: de "mooie" Alternatieve

Improvement Sommige gronden - zoals de visie dekvloer - eigenlijk niet nodig aan de muur, maar plinten gemaakt van hout zijn nog steeds vaak een echte optische versterking. Waar dit allemaal over gaat, waar je het krijgt en welke prijzen je kunt verwachten, is te vinden in dit artikel.

Hout is niet alleen hout

Niet alles dat op hout lijkt, is massief hout. Dit geldt ook voor plinten. De materialen kunnen hier behoorlijk verschillen, ondanks hun vergelijkbare uiterlijk.

Mogelijke materialen

  • massief hout, de meest geavanceerde versie
  • MDF, een meer gunstige gelegenheid
  • kunststof met hout onder de loep, dit materiaal is zeer eenvoudig te

richtprijzen hier schoon te maken voor plinten in de regels

plinten worden verwacht voor het uitvoeren van meters, soms zelfs na het stuk, de prijzen in Bereik van ongeveer 2-3 EUR tot meer dan 8 EUR per meter. Massief hout is natuurlijk de duurste, maar ook de hoogste kwaliteit.

Er zijn bijna alle houtdecors in de vakhandel om een ​​goede afstemming met de betreffende vloer mogelijk te maken.

bronnen op het internet

  • leiste24.de In deze online retailer u ook te voet en plinten vrijwel elk materiaal, in het bijzonder gunstig voor een aantal producten de prijzen te vinden.
  • leistenwagner.de De traditionele bedrijf dat al sinds 1865 is geweest, biedt een zeer hoge kwaliteit massief houten lamellen in alle gebruikelijke houtsoorten en heeft meer dan 500.000 meter strips in voorraad.
  • bayernparkett.com Nogmaals, er is een ruime keuze aan verschillende bars, accessoires om de vloeren, aangeboden door het bedrijf in direct mail.

U kunt kosten te besparen

prijzen, koopjes en aanbiedingen kijk vergelijken, kan ook een kijkje nemen op eBay te nemen - dit alles helpt natuurlijk bij het kopen van plinten om wat geld te besparen.

Het is ook goedkoper als u MDF gebruikt in plaats van massief hout of overschakelt naar een geschikte plastic strip. Dat is echter een kwestie van smaak.

Tips & Trucs Let bij het meten van lengtes op elke hoek een versteksnede en daarom hebt u meer materiaal nodig. Als u echter afgewerkte hoekstukken gebruikt, is dit probleem niet nodig. Als u echter niet te dichtbij plant, is er een reserve voor latere reparatiewerkzaamheden die mogelijk nodig is.
Deel met vrienden

Laat je reactie achter