Podne za pločice: Zid izvještaja za keramički podovi

poboljšanje popločan kat je obično baza pločica - montiran ili drugi lajsna. Zašto biste trebali koristiti popločan zidove, gdje postoje i koje su cijene, pogledajte ovaj post.

prestanak zid za pločicama

Ako su pločice i oni obično sjede direktno na zid - pa tehnički ne postoji potreba za bazom pločica.

Preporučljivo je, međutim, da se stavi bilo baznih pločica, a podna daska pločica materijal ili barem drugačiji rubnu letvicu - poput drveta ili MDF - instalirati.

Vezanje odvija direktno na zid, zajednički između popločani pod i rubne letvice moraju uvijek s rastezljiv materijal - na primjer silikona - biti spojene.

razlozi za popločan zidove (ili druge rubne letvice) lajsne

  • Ako pločica katu je izbrisala je zadržao bez rubnih dobivanje zid prljav
  • Namještaj otprilike 1-2 cm od zida kroz koji je izbjegnut zrak kruži rast plijesni
  • se prilikom usisavanja a žbuka u donjem dijelu zida s vremenom utjecati na cijene

cijena za popločan zidova uvijek se temelje na prirodi pločice - ali općenito možete u standardnim visinama cijenama već od oko 5 eura na oko 10 eura po metru van. Letvica od drva su malo jeftinije često su optički, ali ne uvijek jako lijepo alternativa.

izvora na internetu

  • kerana.de Pločica trgovac ima - kao i većina - čak i popločan zidova i pločica letvica u programu.
  • fliesendiscount.de online trgovac na malo mora uz veliki popločani ponudi također prikladan popločan zidova na ponudi.
  • fliesen24.com Još jedan crijep trgovac na internetu s opsežnim programom i podudaranja pločice postolja

To se može uštedjeti troškove

također može koristiti konvencionalne pločica bar MDF ako se uklapa vizualno na svoj pločicama. Za spremanje troškove, mjerač cijene, što je nešto povoljnije u MDF plus u mukotrpnom ugradnju pločica baze.

Savjeti i trikovi dobiti popločanih zidova uvijek ravnati tijekom Bodenverfliesens s. To štedi vam puno truda i skupih dodatnih troškova. No, onda morate koordinirati rad na zidu žbukanje u skladu s tim kako bi se rad.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar