Pervazuri pentru laminat: opțiuni diferite

Pentru a acoperi îmbinarea muchiilor, atunci când este așezat laminatul, este necesară o placă de plită. Există diferite posibilități aici. Ce laminat este disponibil, unde să-l găsiți și ce costă, să aflați aici.

Decor: potrivite sau contrastante

Laminatul formează o acoperire de pardoseală simplă și rapidă care are întotdeauna o cusătura de margine la racordul de perete. Pentru a le acoperi, este necesară o plită adecvată.

Multe etaje laminate sunt realizate din lemn - aici poți alege fie o bandă în decor decorativ de lemn, dar alternativ poți folosi benzi albe sau gri pentru un contrast interesant.

Dimensiunile potrivite pentru benzi sunt de asemenea importante aici pentru efectul optic - de aceea există un număr mare de dimensiuni diferite în comerț și, de asemenea, unele tăieturi diferite pentru unele materiale, cum ar fi lemn masiv.

De regulă, materialul din care sunt fabricate este întotdeauna decisiv când vine vorba de panouri.

materiale posibile

  • lemn real - cea mai alternativa calitate
  • MDF, echivalentul PAL melaminat, ieftin si plastic pe larg
  • , de asemenea, una dintre alternativele mai ieftine

Preturi

În general, sunt plinte de la aproximativ 2 - 3 EUR pe metru, ocazional, de asemenea, pentru a găsi produse chiar mai ieftine în comerț. Pe de altă parte, lemnul real este de obicei mult mai scump, prețurile pot - în funcție de calitatea lemnului - să ajungă ușor la două ori mai mult sau mai mult.

surse de aprovizionare pe Internet

  • enable.de.com Onlineshop pentru plinte și plăci de bază în toate gamele de prețuri și modele cu o selecție largă în toate domeniile.
  • amazon.de În magazinul de hardware Amazon, există, de asemenea, o mare varietate de plăci de bază diferite pentru podeaua laminată. Preț, de asemenea, uneori, un sfat bun.
  • leiste24.de Un alt magazin special pentru baseboards și baseboards de pe Internet. Din nou, aproape toate materialele și gamele de preț pot fi găsite.

pentru a economisi costurile

Cel mai important criteriu de atribuire pentru bara este de obicei material - MDF si plastic sunt printre variantele favorabile, lemn real si furnir, cu toate acestea, sunt de obicei mai scumpe.

Comparație de prețuri, dar de multe ori merită oricum - mai ales dacă aveți nevoie de cantități mai mari, adesea lovit chiar diferențe de preț mai mici, apoi încă semnificativ.

Sfaturi și trăsături Toate plăcile de bază și plăcile de bază pot fi ușor lipite astăzi - există adezivi speciali cu aderență deosebit de ridicată.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul