Lister og kabelkanal: Two-in-One

Ombygging Hvis du trenger en gulvlist allerede for gulv, ofte tilbyr seg å installere samme kabelkanalen på nettstedet. Deretter kan kabler også ettermonteres enkelt over rommene. Finn ut hvor du kan få slike kombinasjonsbasebord her.

nyttig ikke bare for næringslivet

kabelkanaler som vegg terminering er ganske vanlig i næringslivet - vanligvis går der, datamaskinen installasjon eller spesiell strømkabel. Fordelen er at disse kablene er lett tilgjengelige, enkle å fjerne, men likevel beskyttet og uten å utløse farer.

Det kan også være fornuftig i hjemmet - i hvert fall i enkelte rom. Og foruten de ikke spesielt elegant industriell design er det ganske store plaststrimler som oppfyller samme funksjon og inneholder en lett tilgjengelig kanal for legging kabel for privat sektor. Le Disse strimlene kan inneholde en eller to separate kabelkanaler. Noen er så stabile at selv strømuttak kan monteres på dem, ligner det som er kjent i den kommersielle sektoren. Kunststoff Plaststrimlene kan limes, stiftes eller festes til veggen med klipp som alle andre striper.

fordeler ved plastgulvlister med integrert kabelkanalen

enkel og kostnads ​​

kabel som kan ettermonteres lett flau eller fjerne og forblir tilgjengelig

  • Det kan også kjøpe flere kabler legges samtidig
  • priser
  • priset her er innenfor de vanlige grenser til vanlige plaststrimler, vanligvis mer eller mindre godt under 3 EUR per meter. Men det finnes også profesjonelle baseboardkanalsystemer, som noen ganger kan være litt dyrere avhengig av produsenten.

kilder på Internett

leiste24.com Spesialisten for alle stativene - i tillegg til konvensjonelle plaststrimler, er det også noen modeller med kabelkanalen.

amazon.de Amazon Baumarkt tilbyr et stort utvalg av baseboards med kabelkanaler for både privat og profesjonell bruk.

  • afford.de.com Også i denne nettbutikken er noen strimler som også kan registrere og skjule kabler.
  • Hvordan spare kostnader
  • Du kan vanligvis bruke et enkelt grunnbord med en kabelguide for en eller to kabler. Bare hvis du virkelig vil installere større installasjoner i en baseboard-kanal, er de dyrere profesjonelle systemene verdifulle.

Tips og triks Det er spesielle modeller der du også kan skjule varmerør. I de fleste tilfeller kan disse stripene lett imøtekomme en eller to ekstra kabler.

Del med venner

Legg igjen din kommentar