Een muur vakkundig gekleurde verf

Verbouwing White is zo veel gebruikt als muurverf, omdat de neutrale kleur gaat goed met alle andere kleuren. Als u een of meer muren in kleur wilt schilderen, helpt de lijst met complementaire kleuren u om te kiezen. Naast goede transparantie, uniformiteit en schone overgangen, moet elke muur stilistisch worden gecoördineerd.

Artisanale grondbeginselen

Schilderen van muren is een van de eenvoudigere methoden voor het aanbrengen van verf. In tegenstelling tot lakken, kan beton, houtsnippersbehang of muurpleister geschikte verf goed absorberen. Sommige craft factoren zorgen succesvol ontwerp:

  • Grondige tape en die het beschermde gebied
  • Voor String Project passende identieke kleurencombinaties (mechanisch kan worden gemengd met een aantal emmers verf)
  • elkaar strijdige schildergereedschap (kwasten en rollers), borstelen vergelijkbare hoeveelheid inkt
  • de tijd verschoven de schilderkunst (hoeken, randen, gezichten) organisatorische nat mogelijk te nat (tweede persoon) toestaan ​​

ondoorzichtigheid en uniformiteit vooral

met intense en donkerder kleuren elke ongelijke dekking is bijzonder opvallend. Voor het beste resultaat, zullen de volgende regels te helpen:

  • Elke laag verf aangebracht zo dun mogelijk gelijkmatig
  • Licht op dark heeft minstens vijf strijkerspassages
  • donker op licht wordt altijd eerst geschilderd
  • zuiging van de ondergrond wordt gelijkmatig door het vullen van de muur niet genivelleerd
  • verf kan veranderen om mogelijke Freier Aanvullende kleuren
  • Als u een muur in kleur wilt schilderen, wilt u intensief gekleurde oppervlakken plannen. Op de vraag welke kleur geschikt is, moet een beetje in de algemene kleurentheorie worden gebladerd. Dit is vooral het geval wanneer een muur in twee kleuren moet worden geverfd.

Populair en modern zijn rood, donker, mos en grasachtig groen en tonen tussen geel en oranje. Omdat bijpassende kleuren een optische interactie tot stand brengen, moeten de stijl van inrichting en verschillende muurkleuren op dit effect worden gecontroleerd. Kleuren die snel "bijten" creëren een storende factor in het wooncomfort. Gordijnen en meubels brengen vaak hun eigen dominante kleuren. Natuurlijk hout of metalen oppervlakken, zwart en wit zijn relatief neutraal. Voor alle andere kleurencombinaties moeten de zogenaamde complementaire kleuren worden aangepast met behulp van een kleurenwiel. Het toenemende of afnemende optische effect moet echter ook worden overwogen. Als zeer intense muurkleuren worden gekozen, kan de perceptie en perceptie van de kameratmosfeer sterk worden beïnvloed. Bij twijfel zijn vergelijkingen van de interactie tussen kleine oppervlakten nuttig.

Donkere kleuren zo dicht mogelijk bij de daglichtbron als een venster. Donkere kleuren op het raam muur ideaal, tot de helft van de kamer diepte goed op de zijwanden, diep in de ruimte of op de achterwand alleen onder de juiste lichtomstandigheden

de neerslag en de patronen

Extra beïnvloeden van de hele kamer sfeer bepaald door ongelijkmatig gekleurde muren. Als een muur slechts gedeeltelijk is geverfd, kunnen veel "boldere" combinaties en contrasten worden gekozen. Dit geldt ook voor verschillende slaghoogten, die visuele effecten zoals kamerverhogingen kunnen bieden.

Tips & Trucs Test de kleureffecten met zowel losse als complementaire kleuren altijd bij daglicht.

Deel met vrienden

Laat je reactie achter