Planker lagt

Ombygging tregulv er mer populært enn noensinne, høyre på forsiden i trenden er rust planker. Dette er ikke overraskende, etter at alle fordelene med tregulv klart oppveier. Følgende er en detaljert steg for steg guide til å legge planker profesjonell og sofistikert.

Årsakene til å legge planker

Tre er en av de beste naturlige produktene i hjemmet. Ifølge fuktigheten i luften, plankene fungere som et vannreservoar som regulerer inneklima merkbart gunstig for mennesker. I tillegg kan moderne krav som lyd- og varmeisolasjon være perfekt integrert. Visuelt er planker påfallende tiltalende. Ordet "tidløs", som ofte brukes til møbeldesign, er fortsatt aktuelt her. Kronen på dette profesjonelt lagt planker er et gulv som kan vare i århundrer uanstrengt og alltid vedlikeholdt og nye handlinger. Versch Screwing planker i gulvet

Preparatene som skal gjøres ved installasjon av planker, er avhengig av strukturelle forhold. Gamle og eksisterende bygninger er ofte utstyrt med lavkvalitets etasjer. Dette spenner fra treetalltaket til det grove og ujevne sementgulvet. For slike jord, er bygging av en tre understell som plankene er lagt nyere anbefales. Avhengig av de strukturelle forholdene og den enkelte trenger en fordel og en ulempe kan være at basen er et ekstra etasje høyde på opp til 6,50 cm uten at gulvbordene.

planker stikke

Imidlertid gir byggematerialer industrien i dag mange muligheter til å bruke et undergulv med mindre byggehøyde. På moderne basiske jordsmonn som tørr avrettingsmasse, anhydritt, støpeasfalt og sementere Plankene kan også være limt i prinsippet mens også i enkelt planke installasjon med tre base ikke lenger er naglet en lang tid, men det er skrudd. Moderne gipsgulv, som nettopp nevnt, gir en ytterligere fordel: dampbarriere og lydisolasjon har allerede blitt lagt under gulvet. Hvis underlaget er jevnt, kan du begynne å limes direkte. Følgende er en steg-for-trinn-instruksjoner for å legge planker på både moderne installasjon teknikker.

trinnvise planker profesjonelt og høy kvalitet trekk

ved trebunn:

  planker

 • avstands kiler
 • treskruer
 • PE-film 0,2 mm som en dampsperre
 • lektene
 • for underkonstruksjon kompensasjons trespon bundet
 • isolasjon
 • lydisolasjon
 • :
 • klebe

 • sparkelmasse
 • vaske- og rengjørings hogge sag
 • drill med en sirkulær kniv (tre)
 • hammer
 • bat
 • avstands kiler
 • løfte trekkjern
 • nivå
 • eventuelt Laminateinpasser
 • skrå
 • ved trebunn:
 • elektrisk skrutrekker

 • anvisning
 • teppe kniv
 • bundet:
 • glatte

 • 1. Fremstilling

med tre base

Først Rull ut PE-filmen, som fungerer som en dampbarriere. Webs bør overlappe 20 til 40 cm, på sidekantene kan man la filmen gjennom 10 cm og kutte etter Plank legging av teppe kniv.
Nå lektene er installert på ruten plankene senere. Tension minst tre ganger en retningslinje (venstre, senter, høyre) langs og på tvers i rommet på den byggehøyde på sokkelen. Den eneste måten å sikre at alle fremtidige Planked overflate er vann. Hvis målingene ikke er korrekte, bruk shims.

Legg til slutt lydisoleringen på underrammen. Dette sikrer at understrukturen og plankene løsnes fra hverandre.

limt

Hvis overflaten er jevn, kan du nå rense den. Den skal være helt fri for støv og partikler, slik at limet bedre kan brukes senere. Hvis dypere trykk og sprekker er tilstede, bruk utjevningsfylleren og utjevne disse støtene. Das 2. Måling og kutting av den første planken
Moderne planker har tunge og spor, slik at de kan settes inn i hverandre. I motsetning til laminatet, der du passer på det siste panelet, gjøres dette med planken som allerede ligger med den første planken.

Beregn maksimal bredde på siste brett basert på totalt brettbehov. Forkort deretter den første planken på sporet siden slik at den siste planken kan legges helt. Vær imidlertid oppmerksom på det nødvendige ekspansjonsleddet på 10 til 15 mm. Trekk plankgulvene i en gammel bygning hvis vegger ikke er nøyaktig 90 graders vinkler, oppdag delkanten med vinkelslipen.

Skulle det bli for vanskelig, kan du markere ut det siste bordet med en Laminateinpasser gang bare det siste bordet må legges. Veggens ikke-nøyaktige vinkel må likevel overføres til den første planken med vinkelskråten. Das 3. Legg den første planken

med trebunn

For å holde ekspansjonsgapet nøyaktig, bruk spacer kilene. Skru i nærheten av veggen (på sporet av brettet) vertikalt fra oven inn i underrammen. Fjærsiden, sette skruene i en 45 graders vinkel, på innsiden av hallen som peker mot fjæren feste enkelt planke og også skru dem synke.

limt

Påfør limet på underlaget, nøyaktig til plankens kontaktflate. Når du bruker limet, må du følge spesifikke produsentens instruksjoner. Sammen med et åndsnivå på planken, trykk planken i limbunnen og la den tørke. For å opprettholde ekspansjonskoblingen, bruk avstandskilene. Ver 4. Legg de resterende plankene
Nå kan du raskt behandle de resterende plankene. vill Association, den andre enkelt planke (enkelt planke lengde inkludert delen (som de kommer rett), fortløpende (kuttet til lengde gangen, seksjon, kuttet til lengde gangen, seksjon, etc.), flotiljen, Brick Association og mye mer Se: Når offset rekke bruksområder tilby. kapping med gjæringssagen forsiktig med en hammer som i løpet av våren den første gangen.

med tre base
støt tilnærmingen nå skru skruene som sammen med den første enkelt planke i en 45-graders vinkel innover pekende en. så gå du

limt

til siste gangen før. nå er de alle bærer lim for ønsket område av rett til å installere ett planke og også trykke inn i limet. å gå opp til og med siste enkelt planke før legging og liming.

5 Det siste gulvbrettet (treunderbygning)
På den siste gulvplaten arbeider du nå som den første Slå forsiktig planken inn i våren på den forrige planken. Utvendig, veggside, skru skruene igjen vertikalt og senket inn i planken. Disse forsenkede skruene på den første og siste planken er senere dekket av endefeltet. Heiz 6. Varme rør

For varmeledninger trenger du hullsirkelboringen. Med en radius som er ca. 10 til 15 mm større enn rørdiameteren, kutt de sirkulære hullene fra planken. Senere kan du dekke det med passende rosetter.
Tips og triks Trærens fuktighetsinnhold bør ikke overstige 10 prosent CM under bearbeiding. Den gjennomsnittlige romfuktigheten bør ikke være mer enn 50 til 60 prosent når du legger planker.

Det trenger ikke nødvendigvis å være allerede glasert, brukt i farget, røkt, oljert eller lekket plank. Alle etterbehandlinger kan også utføres etter planlegging og etterfølgende sliping.

Del med venner

Legg igjen din kommentar