Emajl popravak sa popravak

Sljedeći materijali i materijali su potrebni, dostupni su u dobro opskrbljena hardvera dućan, kao i na sanitarne trgovca:

  • cakline popravak (obično se sastoji od punila, kontakt i popravak sprej)
  • lopaticom
  • deterdženta
  • alkohola ili alkoholnog
  • Sandpaper
  • Microfiber Cloths

To se može dogoditi:

Pogotovo u kupaonici često se koriste sanitarni proizvodi obloženi emajlom. Tuš i kadu, ali i ručni umivaonici često su izrađeni od te izdržljive, robusne građe. Unatoč tome, manja nepažnja, poput bocne boce parfema može uzrokovati oštećenje cakline. Mala strugotina, ali i pukotine čine manje lijepim izgledom i također su mjesta gdje prljavština zaglavi. Osim toga, izloženi čelik može hrđati, što može dovesti do oštećenja većih razmjera.

Kako popraviti:

Manji udari uzrokovani oštećenjima najprije treba usitniti brušenim papirom. Nakon toga temeljito se čisti područje koje treba popraviti. Jednostavno sapun za jelo dobro radi ovdje, ali nije dovoljno. Osim toga, područje se mora očistiti alkoholom ili alkoholom, a mikrofibre krpe apsolutno bez masti, kako bi se osigurala optimalna prianjanja popravka.

Zatim pripremite kit od popravka u skladu s uputama proizvođača. Ovdje se obično poseban hardener mora temeljito miješati. Gotova masa se zatim primjenjuje uz pomoć spatula pažljivo na pukotinu ili oštećenje. Važno je da nema mjehurića zraka i da se ne koristi previše popravka. Sada počinje suha faza. Ponovno obratite pažnju na podatke proizvođača. Suha sezona obično varira od 20 do 60 minuta. Važno je da apsolutno nečistoće dođu do popravljenog mjesta. Ako je sredstvo za popravak navlaženo, ona se ne stvrdne u potpunosti.

Nakon otvrdnjavanja, višak izbočina i nepravilnosti s brušenim papirom pažljivo se brišu dok se ne stvori ravna, apsolutno glatka površina. Tek tada se može zajamčiti kasnije da se ovdje ne može nakupiti prljavština. Kasnije je mjesto prekriveno raspršivačem za popravak. Ovisno o jačini raspršivača, može se nanositi i nekoliko puta tanko. Popravak cakline, brzo i jednostavno!

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar