Prisene på hardved i oversikts

Remodeling prisene på hardved delt hovedsakelig i to grupper, når fundamentalt dyrere massivt tre, er kritisk av treslag, mens det lamellparkett, tykkelsen av det øvre slitelaget er den største premien utslett. Legg til denne innsatsen for å legge, alt fra langvarig manuell arbeid til rask innføring av klikkpaneler.

Legging og liming

For en parkett med paneler, slik som skipets gulvmønster, legger både i en limbunn og flyter, er billig og rimelig. Det meste som tilbys som ferdige parkettplater, er forskjellig i materialprisen av typen tre, som hovedsakelig kommer i massivt tre å bære.

Parkettmønstre som tavle eller spisepinner skal alltid limes, og jo mer geometriske representasjoner kreves, desto høyere blir prisene på parkettklatret. Et unntak er den industrielle parkett, også kjent som industri parkett kjent er at er vanligvis tilgjengelig på bæreplater og blir ofte tilbudt billig til tross for massivt tre og smallness.

Treart og tetning

Lokale trearter er billigere enn tropisk tre, med dyre europeiske trearter som kirsebær eller søt kastanje nær de billigere varianter av tropisk tømmer. Avhengig av visuelle inntrykket av parkett sortering og muligens komiteer må ikke undervurderes, fordi for eksempel i Tafelparkett ikke passer alle korn og fargestoffer sammen.

Type tetning og behandling av parkett bestemmer prisene. Hvis parketten skal males, er det nødvendig med en primer og minst to lag lakk. Den tidligere slipingen eller i det minste sliping er kompleks og øker ofte prisen per kvadratmeter betydelig. Hvis parketten vokser eller oljeres, er forseglingsmaterialene billigere.

prisene på utvalgte leverandører (for eksempel 2013)

Heltre parkett oljet
konstruert gulv Oakparkett-broker.de49,90 EUR / kvm
industriell parkett valnøtt og valnøttparkett-broker.de39,90 EUR / kvm
flerlags -Parkett
klikk ParquetFIX lønnholzprofi24.dehvit fiolett 18,99 EUR / kvm
ferdig ParquetFIX askehornbach.de29,95 EUR / kvm

prisklasser på et øyeblikk

den totale prisen på parkett består av materialet og innsatsen for legging sammen. For den billigste ferdigparkerte parkett i skipsgulv i flerskiktsversjoner, må du regne ut fra tretti euro per kvadratmeter for begge. Som en retningslinje for parkett med et topplag fra åtte millimeter mellom femti og åtti euro er realistiske, prisene starter fra heltre fra rundt seksti euro, men kan øke på grunn av kvalitet og forseggjort mock raskt til over hundre euro.

Del med venner

Legg igjen din kommentar