Case prefabricate sau arhitect - cumpara sau construi?

O casă prefabricată care salvează o mulțime de eforturi sau construiește o casă masivă pentru "eternitate"? Următorul articol clarifică punctele forte și punctele forte ale diferitelor tipuri de case și oferă o imagine de ansamblu pentru a răspunde la întrebările de la pereții exteriori până la mediul de viață.

Casa prefabricată - mai rapidă, mai ieftină, dar și mai bună?

Casa masivă - este merită prețul?

Scump, elaborat, dar încă favorit pentru aproximativ 80% dintre germani - casa masivă. Cum poate fi asta? Printr-o serie de avantaje imbatabile: În plus față de „adaptate“ planificarea individuală, ia luarea în considerare a crescut pentru nevoile personale și situația complot, vin aici materiale de cea mai mare parte solide, cum ar fi caramida beton sau nisip-var utilizat. Acestea nu numai că asigură o protecție mai bună împotriva incendiilor și a zgomotului, cât și o viață mai lungă decât variantele fabricate industrial, dar și o stocare sporită a căldurii și o stabilitate mai bună a valorii, mai ales pe o perioadă mai lungă.
Utilizarea materialelor naturale asigură o climatizare a încăperilor controlate automat și, astfel, pentru o viață plăcută.

Dezavantaje

Dezavantajele acestui design se referă "doar" la costurile de obicei mai mari și la timpul de construcție mai lung, în toate aspectele legate de tehnologia de viață, cu toate acestea, se dovedește a fi superior.
În cele din urmă fiecare constructor trebuie să decidă care alternativă la circumstanțele individuale este mai avantajos: În cazul în care nu este necesară păstrarea longevității și valoarea de casa solida, ar trebui să fie luate în considerare avantajele de case prefabricate moderne. Dacă cineva dorește să "aprovizioneze" casa de mai multe generații, casa masivă se dovedește a fi mai potrivită.
Dacă vă place - o chestiune de gust, și de portofele.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul