S plavim podne pločice praznik raspoloženje

pregradnja dočarati podne pločice u plave daju kuće i stana ugodnu atmosferu. Nijanse boja kreću se od plave-ružičaste do kraljevskoga plavog. Različite dimenzije i materijali stvaraju bezbroj varijacija.

Materijali podne pločice moraju biti stabilni i teško, oni bi trebali podnijeti ekstremne opterećenja te se moraju lako čistiti kada se koristi u higijenskim područjima. Plave podne pločice često se koriste u sanitarnim područjima ili bazenima. Oni se razlikuju od zidnih pločica prema njihovoj klasi stresa i njihovoj snazi.

Anti otpor klizanju

Osim toga, neki protiv klizanja premaz potrebna u područjima kao što su kupaonice i kuhinje, te u klasi habanje je od ključne važnosti za dugovječnost pločica. Pogotovo u jako korištenim prostorijama potrebno je odabrati visok stupanj abrazije.

Vrlo popularne su keramičke pločice, oni dobiju svoju tvrdoću spaljivanju gline u proizvodnji, posebno u ova pločica Postoji mnogo različitih nijansi plave. Ove su već 70-tih godina bile vrlo popularne, a sada se ponovno izdaju u novim nijansama.

Boje

  • podne pločice običan boje s mat završnom obradom u svijetloplavim
  • tirkizno pločice
  • blijedoplave podne pločice sa suptilnim Efekt mramora
  • jakih zamrljana podne pločice u tamno plava
  • plavo-ružičaste boje podne pločice

plave podne pločice su kao mali formata mozaik pločice dostupne, često su mali plavi mozaik s druge jake Boje pomiješane. To su zalijepljene na mrežama i tako lako postaviti.

proizvođači nude vrlo različite nijanse plave na, keramičke pločice su među najskuplje proizvode i dostupni su u formatu pločica pokretanje velikog na 25, - eura po kvadratnom metru na raspolaganju. Fliesenmax.de i fliesen-kemmler.de i fliesen24.com nude širok spektar plavih podnih pločica.

Savjeti i trikoviPraktični u kuhinji su mramorirane podne pločice u plavom s strukturiranje. Predmeti koji padaju ili sitna prljavština "nestaju" kroz optiku. Na taj način kuhinja izgleda čisto ako se ne briše i čisti.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar