Cu gresie starea de spirit de vacanță

Remodelarea gresie Conjure albastru in casa da albastru și apartament o atmosferă plăcută. Nuanțele culorilor variază de la albastru-roz la albastru regal. Diferitele dimensiuni și materiale creează nenumărate variații.

gresie materiale trebuie să fie stabil și greu, acestea ar trebui să reziste la sarcini extreme și să fie ușor de curățat atunci când este utilizat în zonele de igienă. Podeaua albastră este adesea folosită în zonele sanitare sau în piscine. Ele diferă de plăcile de perete prin clasa lor de stres și puterea lor.

rezistență la alunecare Anti

In plus, un anumit strat anti-alunecare necesară în domenii cum ar fi baie și bucătărie, iar clasa de abraziune este crucială pentru longevitatea țiglă. În special în încăperile cu utilizare intensă trebuie să fie aleasă o clasă de abraziune ridicată.

Foarte populare sunt placi ceramice, ei primesc duritatea lor prin incinerarea argilei în producția, în special în această placi Există mai multe nuanțe diferite de albastru. Acestea erau deja foarte populare în anii '70 și sunt acum reeditate în nuanțe noi.

Culorile

  • gresie simplu de culoare, cu un finisaj mat în albastru gresie
  • turcoaz
  • gresie pal podea albastru, cu subtile marmoraje
  • puternice gresie marmorat in albastru
  • gresie albastru-roz-inchise la culoare

gresie albastru sunt la fel de format mic mozaic disponibile, de multe ori sunt puțin mozaic albastru cu alte puternice Culorile amestecate. Acestea sunt lipite pe plase și atât de ușor de așezat.

Producătorii oferă foarte diferite nuanțe de albastru pe, placi ceramice sunt printre produsele cele mai scumpe și sunt disponibile în format mare țiglă începând de la 25, - Euro pe metru pătrat disponibile. Fliesenmax.de și fliesen-kemmler.de și fliesen24.com oferă o gamă largă de gresie albastră.

Sfaturi și trucuriPractice în bucătărie sunt gresie pardoseli în albastru cu structurare. Obiectele care coboară sau murdăria mică "dispar" prin intermediul opticelor. Acesta este modul în care bucătăria pare curată dacă nu este ștersă și curățată.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul