Er madrassens topper nyttig?

Ofte tilbyder overzealous sælgere en madras topper, når de køber en ny madras. Den ikke-plus ultra han skulle være og søvnproblemer tilhører fortiden. Når man køber en madras, er køb af en madras topper kun begrænset mening; Men hvis du har problemer med din nuværende madras, kan madrassens topper hjælpe. Lær mere om, hvad madrassens topper bringer.

Fordelene ved madrassens topper

I princippet har madrassens topper kun en ulempe: Det koster penge. Derfor skal du veje, før du køber, hvis du virkelig har brug for det eller ej. Han har noget at tilbyde:

  • Han beskytter madrassen mod snavs og fugt. Dækslet kan vaskes og dermed sikre en mere hygiejnisk seng.
  • Det tilpasser sig kroppen og sikrer en behagelig sovende følelse.
  • Han kan ændre madrassens hårdhed.

Madrassens topper beskytter madrassen

Dette er nok den største fordel ved topper og årsagen til, at det også kan være nyttigt for en ny madras køb. Kan du lide at spise morgenmad i sengen? Eller madrassen er til et lille barn, der lejlighedsvis væder sengen? Eller er du en af ​​de mennesker, der sveder meget om natten? Så madrassen topper er ganske nyttigt. Det absorberer fugt og snavs, og omslaget kan let vaskes i vaskemaskinen om nødvendigt. Det gør dog i dette tilfælde en væsentligt billigere madrasafdækning.

Madrass topper balancerer madras

Selvom du ikke er tilfreds med din madras, fordi den er for hård eller for blød, kan madrassens topper hjælpe. Den mest 4 til 6 cm tykke topper giver dig de funktioner, du vil have i din madras, men koster kun en brøkdel.

Madrass topper er ikke det samme som madras topper

Som med en madras giver madrassens topper mulighed for at vælge mellem forskellige materialer, der adskiller sig i deres egenskaber og dermed i den sovende følelse, at de giver dig. De mest almindelige madras toppers er:

  • Visco skum
  • Koldt skum
  • Gel skum

I en test af betten.de, madrass topper lavet af gel skum vundet over de andre to på grund af sin gode punktlige tilpasningsevne. Det er imidlertid et spørgsmål om smag. De, der foretrækker at sove hårdere, foretrækker måske topper lavet af koldt skum, hvilket giver mere elastisk overflade. Det er derfor tilrådeligt at også prøve madrasser, før de køber.

Tips og tricks Der er også toppers, der arbejder i overensstemmelse med sæsonen: Sommertopperen sikrer god luftcirkulation, mens vintertoppen holder varmen i sengen. Du kan også finde begge funktioner i en og samme topper, som er vendt efter årstiderne.
Del med venner

Forlad din kommentar