Koliko je gotova montažna kuća?

Predgotovljene kuće ključ u ruke su među najpopularnijim vrstama u Njemačkoj. No, ono što je "ključ u ruke" i koje prednosti i nedostatke nudi? Osim toga, ovaj članak upotrebljava primjer koji vam pomaže da vidite kakva je kuća prefab kuća ključ u ruke.

Što znači termin "ključ u ruke"?

malo truda, veći troškovi

Prednost ključ u ruke kuće je očita: Morate prihvatiti niti razraditi, niti zahtjevne poslove sebe i podložne su znatno nižeg opterećenja tijekom vremena u fazi izgradnje. Dok vaš razvojni programer preuzima sav posao, možete nastaviti živjeti svoj profesionalni i privatni život kao i obično.

Ali zašto onda mnogi graditelji još uvijek odluče za razvojnu kuću? Naravno, jer su troškovi znatno niži nego kod montažne kuće ključ u ruke. Iako ćete uštedjeti značajan iznos na kupnju, koji dolazi oko kroz troškove prekid plaće, morate imati puno vremena, strpljenja i tehnologije za dovršetak interijera raditi sam. Viši troškovi stoga su jasni nedostatak varijante ključ u ruke.

ključ u ruke kuću prefab

Ovaj ključ u ruke montažne kuće nije skupo „luksuz”, ali u usporedbi s drugim alternativama i korisne. Uspoređujući ga s ključ u ruke masivne kuće, sve prednosti montažne kuće dolaze u igru: ne samo industrijski dizajn i dobro uvježban, brzo gradnje, ali i središnja organizacija od strane developer pruža jasan uštedu u odnosu na masivne kuće.

Predinstalirana kuća ključ u ruke je gotovo sama "ušteda"; Proširenje kuća samo je povećanje koje omogućuje maksimalnu uštedu troškova. Oni ne bi trebali misliti da je montažna kuća je automatski jeftinije: Raste individualnost u montažnih osigurava da oni mogu izgraditi jedinstven i odgovarajuće skupe domove ovdje.

Uzorno izračun Sljedeći primjer će vam pokazati što prosječan ključ u ruke montažne troškove kuća. Primjer dovodi do samostojećoj kući sa površinom od 120 četvornih metara, 600 kvadratnih metara zemljište ostavlja dovoljno prostora za kreativnu slobodu. Navedene cijene uvelike se razlikuju ovisno o davatelju usluga i regiji.

trošak Pregledcijenaprvi zemljište od 600 kvadrata40000 eura2. razvoj web10000 eura3. ključ u ruke montažne kuće (samostojeća kuća, 120 kvadratnih metara)200.000 eura4. Keller35000 EURpeti otvorene prostore (terasa , vrt)15.000 eura 6. Ostalo (porez na promet nekretnina, javni bilježnik)10000 EURukupno 310.000 eura

naravno, ti troškovi su samo primjeri i stvarni život u mnogim pojedinačne cijene više podijeljena. ali izračuni pokazuju da nije samo ključ u ruke montažne kuće sama može biti skupo, ali i nastale troškove; Nemojte gubiti iz vida da zadrže realnu cijenu.

Savjeti TricksSie Također možete odabrati „srednji put” od mnogih pružatelja usluga ako uštedjeti novac, ali ne želite da se previše teške poslove. Dakle, odabrati samo razvoj kuću, a zatim odabrati ako pojedini radovi (primjerice, električna instalacija) treba biti učinjeno od strane developera.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar