Koliko je ključ u ruke dvokrevetna kuća?

Većina graditelja odabire ključnu kuću; uostalom, nudi mnoge prednosti. Ali što košta dvokrevetna kuća s ključem? U ovom članku naći ćete primjer troška ključ u ruke dvojne kuće.

Ključ u ruke - što to znači?

Izračun primjera

U nastavku izračunavamo cijenu dvokrevetne kuće ključ u ruke. Ima podzemnu površinu od 170 četvornih metara i izgrađen je u montažnoj konstrukciji.

trošak Pregled
cijena Prva granata
120.000 70.000 EUR 2. Unutarnje
3. Krovna
40000 eura 4. Keller
40000 eura 5. Ostali
30.000 EUR Ukupno

300.000 EUR Ove cijene su zauvijek Prodavatelj i kuća naravno jako se razlikuju; Troškovi zemljišta, van područja i ostalih potreba nisu uključeni u izračun.

Kako možete uštedjeti troškove?

Budući da obično imaju samo jednu od dvije graditelji u dvokrevetnoj kuću, morate uzeti u obzir Vaše buduće susjede, kao što možete uštedjeti troškove: Prije svega, važno je usporediti cijene različitih proizvođača međusobno jer često postoje značajne razlike.

Također je moguće da većina pružatelja odabrati dio ključ varijantu pored kompletan ključ u ruke kuće koja je jeftinija i zahtijeva od vas da prihvatite samo dio dizajna interijera. Za mnoge graditelje ovo je idealno rješenje.

Savjeti i trikovi Polu-samostojeća kuća je odličan način da se na svoje četiri zida relativno jeftino. Planiranje, osobito s obzirom na troškove i cijene, puno je lakše ako se dobro slažete s drugim klijentom. Zato razmislite dvaput s kim želite izgraditi obostrani ispis.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar