Hvor meget er en dormer?

Dormere er en fantastisk måde at bringe lys og luft ind i et loft. Selv om de har en lidt lavere forekomst i forhold til ovenlysvinduer, men sørge for mange tilfælde en behagelig ekstra plads i et konverterede loftsrum. Læs om omkostningerne til tagdormere.

Eksempel

Detaljerne kan findes i vores servicebeskrivelse.

Note

Bemærk at det citerede priseksempel for en dormer kun er en prøve. Selv under lignende omstændigheder en kvist kan tydeligt koste mere eller mindre, selv ved vores prøvetyper kan forårsage prisforskelle på op til 1000 EUR, afhængigt af de eksporterende virksomheder.

General

Dormers er normalt installeret som præfabrikerede dormers i forskellige former i dag. Afhængig af dormerens form er ikke kun forekomsten af ​​lys, men også prisen meget anderledes. Der er også mange udførelser forskelle i detaljer:

væsentlige kriterier for Dormer

præfabrikerede kviste eller kvistvinduer konstruktioner

Udover præfabrikerede kviste individuelt planlagte kviste kan også installeres, selvfølgelig. Dette skaber imidlertid stor indsats i planlægningen (individuel planlægning af byggetilladelsen) og i byggeriet. Omkostningerne ved en sådan særlig Dormer kan ofte ligge på to til tre gange prisen på en præfabrikeret Dormer.

Særlige konstruktioner

På taget er der også mange muligheder for at bruge meget specielle konstruktioner. Disse omfatter:

 • Dormer
 • en såkaldt multi-etagers kvist

henrettede Lucarnes Her er ofte allerede planlægger et sådant projekt meget kompleks og dyr (normalt Designere påkrævet).

Dormer forme

Præfabrikerede dormere findes i mange forskellige former. De mest almindelige er:

 • træk kviste
 • trekant kviste bat kviste (buede kviste)

De Dormer form skuespil (samme størrelse) en væsentlig rolle for prisen. For at gøre lidt mere klart, kan vi durchrechnen som vores mønster Gaube forskellige dormer former med de samme dimensioner (og implementeringsoplysninger):

Dormer formpris
Vores mønster Gaube (skur Dormer)3298 EUR
trekant Dormer3760 EUR
bat Dormer5211 EUR
fladt tag Dormer2870 EUR
sadel dormer3652 EUR
segment dormer3788 EUR
tonsvis dormer4162 EUR
afvalmede kviste3924 EUR
trapezformet dormer3822 EUR

priserne er kun omtrentlige indikativpris indikation, såvel som i vores paradigme. Afhængigt af udbyderen kan de variere med op til 1.200 EUR i individuelle tilfælde (selv med en sammenlignelig version). De dormerformrelaterede forskelle er tydelige i tabellen. (Priserne er nettopriser)
Vær også opmærksom på, at ikke alle dormer kan bruges til hver takhøjde eller tagkonstruktion.

Gaubenmaß Gaube dimensioner spiller en vigtig rolle for den pris, det Dormer højden er ofte vigtigere end pris, den Dormer bredde.

kaste Dormer kaste Dormerkaste Dormer kaste Dormer
1,25 m 1,25 m 1,25 m høj
2 m 1,5 m bred2 m bred 3 m
2 m bred ca .3400 4600 EUR EUR 6.400 EUR

omkring 7.300 EUR i vores eksempel, en (traditionel) kaste dormer kan se effekten af ​​forskellig bredde og længde af dormer på prisen. Afgørende for Gaubenmaß er i praksis, men altid den ønskede lys og rumgevinst.

Dakkens taghøjde

Dykkeren selv kan også have en anden taghøjde. Lavere tagplaceringer i dormeren fører normalt ikke til prisforskelle. Af og til er det kun muligt at vælge individuelle dormer, der kan være dyrere i de enkelte tilfælde.

Grundlæggende kriterier for gennemførelsen detaljer

vindue i Dormer

skal også overveje de forskellige typer af vinduer, der bruges i kviste:

 • U-værdi for vinduet
 • vinduet form
 • espalier ramme, suspension ramme

muligt at bruge enten ovenlys eller facadevinduer (afhængigt af Model af dormeren). Der er også en klar prisforskel. Færdigt færdige vinduer er normalt dyrere end vinduer med fastgørelsesruller.

Overdækning af sider og forside

Dormersiden (dormer side) kan også glaseres. Dette findes normalt i præfabrikerede dormere men sjældent. Normalt pande og kinder er lavet med titansink i forskellige tykkelser.

Dækker dækker

Tagdæmperen skal være dækket på dens tagflade med de samme fliser som resten af ​​taget. Derfor kan omkostningerne til dækkerens dækning variere afhængigt af eksisterende tagdækning. Alene for den flade tagdæmper (sjældent brugt) anvendes en flad tagdæksel, som normalt er lidt billigere. Forbindelsen til taget skal udføres professionelt (halsforsegling), således at vanddræningen sikres. Dette kan medføre højere omkostninger i en bestemt sag og dermed en højere pris ved installation af dormeren.


omkostninger ved eventuelt yderligere nødvendige arbejde

Højere varmeisolering i Dormer

Hvis isoleringen i interiør skal udføres højere kvalitet, hvilket fører til et højere samlet pris. Hvis det er nødvendigt, ved højere isoleringstykkelse, er det nødvendigt med yderligere justeringsarbejde i kabinen.

Installation hensigtserklæring skodder og solbeskyttelse

Som med ovenlys også kan også monteres i en kvist skodder eller en speciel solcreme. Til montage er det ofte nødvendigt med en særlig indsats (afhængigt af det valgte vindue og tilbehør).

Yderligere tætning af tagforbindelsen

Dørens tagtilslutning skal kunne garantere en sikker vanddræning. Afhængigt af omstændighederne på stedet kan yderligere arbejde være nødvendigt.

Verbilligende faktorer

 • enklere vinduer, plast vinduer
 • reducere antallet af vinduer (enkelt vindue i stedet for 2 eller 3 vinduer)
 • fravær af sprosse barer
 • vælge et gunstigt Dormer formular

fordyrende faktorer

 • aluminium vindue
 • trævinduer
 • echtversprosste vindue
 • vindue med specielle funktioner
 • yderligere dele, såsom skodder osv
 • tagene udenfor de regelmæssige tag beg
 • tage med høj kvalitet belægninger (skal fortsættes på dormer)

besparelse muligheder gennem DIY eller personlige bidrag

installation af en kvist kan kun udføre en specialiseret virksomhed (tagdækning). Dette er den eneste måde at sikre, at taget forbliver stramt, og der er ingen belastningsproblemer. Også i det efterfølgende indretning skal du afholde dig fra eget arbejde, som det kræver et højt niveau af erfaring. Mangler inden for varmeisolering eller unøjagtig installation og tilslutning af dampspærre kan forårsage alvorlig skade på loftet.

fremme i enkelte tilfælde kan være mulige forfremmelser, især hvis flere energibesparende foranstaltninger eller en energibesparende loft forlængelse udføres ved anlægget Dormer. Mere information om mulig finansiering findes i vores generelle finansieringsoversigt.

Tips og tricks Sammenlign priserne på forskellige udbydere i hvert tilfælde omhyggeligt, før du beslutter dig for en dormer-model og en udbyder. Når du foretager prissammenligningerne, skal du altid sørge for, nøjagtigt, hvilke arbejder der er inkluderet, og hvilke tjenester du måtte betale ekstra. Bemærk også, at du altid skal indhente en byggetilladelse til installation af en kvist, fordi det er en væsentlig ændring på taget af huset!
Del med venner

Forlad din kommentar