Cât de multă combustibil poate consuma o singură familie?

Datorită prețurilor foarte ridicate la țiței de încălzire, consumul de ulei de încălzire în casa unică a familiei este o problemă și mai importantă. În acest articol, veți învăța avantajele și dezavantajele uleiului de încălzire și cât de mare ar fi consumul de ulei de încălzire în casa dvs. de familie.

Avantaje clare, dezavantaje clare

Care sunt costurile medii de încălzire?

Consumul mediu de ulei de încălzire în Germania este de aproximativ 13,5 litri pe metru pătrat, ceea ce corespunde unui preț de circa 12,00 euro la prețurile curente ale petrolului pentru încălzire. Pe baza unui spațiu de locuit de 120 de metri pătrați, costurile anuale de încălzire se ridică la 1440.00 Euro. Dacă acest lucru este prea mult depinde de anul de construcție și de proiectarea casei.

Casele vechi pot consuma mai mult

În cazul în care casa ta a fost construită înainte de anul 1977, consumul de ulei de încălzire este de obicei ridicat - costurile de încălzire anuală se ridică la o medie de 3.500 de euro. Casele construite între 1977 și 2002 au valori orientative diferite. Deși aproximativ 1.750 de euro pe an nu sunt mici, dar totuși doar jumătate din dimensiunea clădirii vechi.

Foarte eficiente sunt doar casele moderne care sunt o casă de eficiență conform liniilor directoare KfW. Consumul de combustibil al acestor case este foarte scăzut și determină un cost total anual de numai 1.050,00 euro - investiția în tehnologie modernă și izolarea este, prin urmare, utilă.

Reducerea consumului de ulei de încălzire cu renovarea

Mai ales dacă dețineți o casă foarte veche de o familie, trebuie să vă gândiți la o renovare. Deoarece consumul ridicat de case de încălzire cu combustibil lichid vechi nu este cauzat doar de o încălzire depășită, ci și de o izolare slabă.

Într-o renovare, greșelile individuale ale casei tale sunt plătite. În cazul lipsei de densitate, ar trebui să se pună accentul pe toate componentele, zonele sensibile cum ar fi ferestrele sau acoperișul jucând un rol special.

Sfaturi și tricksAllow un așa-numitul test suflantă-ușa la casa ta detașată pentru a identifica scurgeri. Casa ta este sigilată complet și introdusă prin aerul comprimat din ușa din față; Pierderile de presiune aproape de scurgeri.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul