Hvor meget koster en færdig kælder? Prisliste for hurtig orientering

Byg prislister for færdige kælder er generelt baseret på den ønskede firkantede optagelser, priserne er for de fleste udbydere i en bestemt ramme. Ved hjælp af en sådan liste kan du på forhånd bestemme dine omtrentlige omkostninger.

Du bør være opmærksom på omkostningsoverslaget!

Udgifterne til udgravningen er variable, for et familiehus i normal størrelse kan de være god jordkvalitet på omkring 4000 til 5000 EUR.

Rocky jord kræver ofte brug af sprængstoffer, mens en vandåre på ejendommen først skal drænes. Dette kan medføre betydelige meromkostninger.

Prislister er normalt gældende for præfabrikerede kældre i standardhøjder, som er ca. mellem 2,25 m og 2,40 m. Hvis du vil have en højere kælder, betaler du en præmie.

Beregn regionale prisudsving og naturligvis prisforskellene mellem de forskellige udbydere. Vores pristabel giver kun vejledende værdier for den første orientering.

Priserne for færdige kælder

  • færdige kælder 80 kvadratmeter, komplet udgave: 30.000 EUR
  • færdige kælder 80 kvm, udvidet version: 25.000 EUR
  • færdige kælder 80 kvm, Mitbauversion: 18.000 EUR
  • færdig kælder 120 kvadratmeter, komplet udgave: 40.000 EUR
  • færdige kælder 120 kvm Udvidede udgave : 34.000 EUR
  • færdige kælder 120 kvm, Mitbauversion: 25.000 EUR

pris eksempel på en færdig kælder

Vores eksempel projekt er den 120 kvadratmeter færdig kælderen i en familie hjem. Kælderen har en standardhøjde, jorden er let at arbejde.

omkostninger overblik
pris først pit gravet
5.000 EUR 2. Komplet kælder
40.000 45.000 EUR EUR Total

Detaljeret prissammenligning!

Se på prislister fra forskellige udbydere og sammenlign dem nøjagtigt. Vær særlig opmærksom på eventuelle ekstra varer, der er inkluderet i andre tilbud i prisen. En detaljeret prissammenligning sparer så mange euro!

Tips og tricks Har du allerede overvejet en mulig delvis kælder? En delvis kælder sparer omkostninger og er skræddersyet i størrelse og distribution nøjagtigt til kundens behov. Så få varmesystem, vaskemaskine og tørretumbler til en rimelig pris godt.
Del med venner

Forlad din kommentar