Hvor meget er nedrivningen af ​​et fritliggende hus?

Hvis et enfamiliehus er i en tilstand, hvor renovering ikke længere kan hjælpe, skal den nedrives. I denne artikel lærer du om de faktorer, der afhænger af nedrivningsomkostninger og et prospektomkostningsoverslag, der afslører de involverede omkostninger.

Ofte hjælper renoveringen med omkostningerne i nedrivningen

Selvfølgelig er en afgørende faktor størrelsen på huset, hvor arbejdstid og indsats afhænger; Fritliggende huse er normalt en fordel her. De lokale arrangementer er også af stor betydning: det er en fordel, hvis huset er let tilgængeligt fra alle sider; For handicappede vil de nødvendige forholdsregler tilføje ekstra omkostninger.

Eventuelle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, f.eks. Hvis huset ligger direkte på en offentlig vej, medfører også ekstraomkostninger. Dette gælder også nærliggende bygninger, som kræver omfattende beskyttelse mod nedrivning. Husets indhold spiller også en vis rolle: Hvis der f.eks. Er farligt affald eller andre farlige stoffer eller stoffer til stede i huset, skal nedrivningsvirksomheden gå separat.

En kælder medfører ekstraomkostninger, fordi minedrift i jorden ikke er lige så let som over jorden. Så hvis du er interesseret i en ny bygning, skal du bede om bevis for komprimering for at bekræfte den korrekte nedrivning af kælderen og efterfølgende genopfyldning. Ud over de vigtigste omkostninger, selvfølgelig, andre omkostninger, for eksempel til bortskaffelse af.

Eksempelberegning

Følgende eksempel er et enfamiliehus med et boligareal på 130 kvadratmeter, hvor vilkårene for nedrivning er gunstige; der er ingen barrierer.

omkostninger overblik

Pris 1. Planlægning nedrivning
800,00 EUR 2. Det forberedende arbejde
3.000,00 EUR 3. nedrivning
12.000,00 EUR 4. nedrivning af kælderen, kompression
5000,00 EUR5th bortskaffelse
1500.00 EUR
alt 22,300.00 EURTips & tricks Informér dig selv helt på forskellige nedrivning virksomheder om de priser og være et tilbud for din familie hus skabe. Ovennævnte beregning indikerer en mulig gennemsnitlig pris, med overpris nedrivningsvirksomheder kunne vores eksempel nemt have kostet 30.000 euro.
Del med venner

Forlad din kommentar