Hvor lang tid tager det at bygge et præfabrikat hus?

Hvis du vil bygge et præfabrikeret hus, er det en ting, der interesserer dig mest: når kan jeg flytte ind? Den følgende artikel vil fortælle dig alt, hvad du vil vide om dette emne. Fordi en ting er tydeligt: ​​Den lave konstruktionstid for et præfabrikeret hus er helt sikkert en af ​​de største fordele ved denne konstruktion sammenlignet med "normale" huse.

Nøglefærdigt hus eller ekspansionsvariant?

Så du ser at konstruktionstiden for præfabrikerede huse varierer individuelt. Imidlertid er deres konstruktionstid væsentligt lavere end i faste huse. Hvorfor det er sådan, vil du lære, når du læser.

Hvorfor er konstruktionstiden mindre end med "normale" huse?

Det industrielle princip for præfabrikerede husvirksomheder sparer meget tid: I en state-of-the-art proces fremstilles de enkelte vægge og bjælker præcist. De er kun tilgængelige nogle få uger efter planen er blevet udarbejdet og kan bringes til byggepladsen.

Når de enkelte dele er monteret inden for en dag, senest på den anden dag, montering af taget. Den samme proces tager et par måneder for "sten på sten" varianten. Dette trin er langt den største tidsbesparelse i et præfabrikeret hus. Hingegen På den anden side tager de indvendige efterbehandlingsarbejder meget længere tid og tager samme arbejde som massive huse. Elektrisk og sanitær installation, maleri og andre processer koster omkring otte til tolv ugers arbejdstid.

Bygningsgodkendelse

I hele tidsberegningen må bygningsgodkendelsen ikke glemmes, hvilket er nødvendigt under alle omstændigheder. Selv om du har sparet noget tid ved den præfabrikerede husvariant, da designet normalt findes, eksisterer allerede. Det hjælper desværre ikke, når det kommer til behandlingstiden: Hvis du er heldig, får du din godkendelse efter en måned, i det andre tilfælde kan det også lide fire gange.

Det er derfor tilrådeligt at indsende udkastet så tidligt som muligt for at forkorte den samlede proces. Problemet med dette: Så længe der ikke er nogen godkendelse, kan ikke selv dele af dit hjem laves.

Tips og tricks Er du håndværker eller har venner og bekendte, der forstår noget om det? Så kan du stille til ekspansionshuset: Det sparer penge og, hvis du er hurtig, også meget tid.

Tidsoversigt

For at give dig en ide om hele "processen" er her et overblik - fra idé til konstruktion.

Planlægningsfase: Du kontakter et præfabrikeret husfirma, som du planlægger dit hus efter individuelle behov. Selvfølgelig skal man først og fremmest købe en grund. Fra ideen til den færdige plan kan et par uger passere.

  • Når designet er klar, skal det sendes til bygningsafdelingen, hvilket tager en til fire måneder at behandle det til godkendelse.
  • Kun da kan din præfabrikerede husleverandør starte produktion afhængigt af kapacitetsudnyttelsen. Det tager cirka to til fire dage på fabrikken, så en temmelig kort tid. Efter levering til byggepladsen tager bygningen en til to dage efterfulgt af en otte til tolv ugers ekspansionsfase af interiøret.
  • Opsætningen kan også tage et par uger.
Del med venner

Forlad din kommentar