Hvordan fremstilles akrylglas?

Den grundlæggende kemiske fremstilling akryl er kompliceret og ikke vigtigt for brugeren - bortset fra de egenskaber, acrylglas har. Imidlertid er behandlingen af ​​"bruttovægt" fra den daværende akrylglas produceret i de sidste trin, ja afgørende i valget af akrylglas, som skal opfylde alle ønskede krav i de enkelte tilfælde.

Akrylglas fremstillingsproces

Prisen på akrylglas har en markant forskel mellem rullet og støbt PMMA. Ofte er det billigere, rullede akrylglas lig med lavere kvalitet. Men det er ikke let at forklare. Det er de enkelte krav, der bestemmer, om rullet eller støbt akryl skal anvendes.

forskelle i levetiden ved temperaturen

For både og yachter, hvis komponenter er lavet som luger fra akrylglas, forskellen i levetiden er særlig alvorlig: Både og yachter rejser ofte i varmere områder (Middelhavsområdet, for eksempel). Ved kaj i varmere regioner levetiden af ​​støbt acryl er klart højere end for ekstruderet akryl, som hurtigt viser spændingsrevner her.

varmebehandling (formning, bøjning) af akrylglas

Ønsker derimod dreje farvet akrylglas eller formen (efter opvarmning), det valsede PMMA er på grund af dets heterogene egenskaber (støbt acryl er homogen) mere egnede. Når støbt akrylglas, der er bøjet eller deformeret, skal den homogene struktur opgives. Derfor kan det være eksplicit ved farblichem akryl, der er støbt til små ændringer i farve forekommer (i den bøjede og deforme del).

Del med venner

Forlad din kommentar