Ca o sticla cu apa fierbinte ar trebui să fie fierbinte

Carcasa final Temperatura ideala sau perfecta pentru apa intr-o sticla cu apa fierbinte nu există. senzație de personal de căldură, tipul de construcție și materialul sticlei va determina, de asemenea, căldura cât mai plăcută și dorită perceput. Cât de fierbinte trebuie să fie o sticlă cu apă fierbinte este influențată suplimentar de factori externi.

Niciodată nu se toarnă apă

Cine umple o sticla cu apa fierbinte de fierbere, se confruntă cu problema apei ar trebui să fie la fel de fierbinte pentru a obține efectul dorit. În general, apa fierbinte este tabu. Vaporii de apă care rezultă generează presiune ridicată, ceea ce poate duce la spargerea sticlei cu apă caldă.

Zona în care temperatura apei din sticla cu apa calda se dezvolta un efect suficient la o presiune moderată este între patruzeci și 65 de grade Celsius. În funcție de sensibilitatea și tipul de porniri de sticle, la aproximativ 45 de grade de căldură, care poate fi considerat a fi prea cald.

materiale sticle și cazuri

sticle de apă caldă moderne comune din cauciuc sau din material plastic-cauciuc cum ar fi. De asemenea, sunt disponibile modele din metal, cum ar fi foaia de cupru sau zinc. La determinarea temperaturii apei, Wärmeabgabeart conductivitate termică și stocare a căldurii sunt semnificativi fizic factori.

 • cauciuc trece la începând cu aproximativ optzeci la sută a temperaturii apei la exteriorul structurilor de suprafață
 • în formă lamelară „distribuie“ caldura perceputa
 • mai uniform sticle din metal efectua inițial aproape o sută la sută a temperaturii apei continuă
 • cazuri de materiale textile pentru a reduce temperatura exterioară pentru sticle din cauciuc
 • aproximativ 25 la suta sunt zece ore răcit complet
 • sticle de metal sunt răcite complet
 • după aproximativ trei ore, acoperiri de pad gel de racire poate incetini temperaturile

si

 • eficacitate 40 de grade stocare de căldură: lumina adauga deasupra temperaturii corpului și susține acest nivel destul de „călduț“ și durabile, potrivite pentru copii și suficient. Nu există riscul de opărire în cazul suprafețelor defecte sau metalice
 • 45 de grade: Extinde momentul Vorhalts de căldură cu aproximativ douăzeci de procente
 • 50 de grade: Verbrühungsgrenze de ce, de exemplu, accesorii de duș cu temperatură controlată de multe ori un buton de siguranță la acest nivel de temperatură au
 • 60-65 grade: set comun de alimentare cu apă caldă Sfaturi temperatura maximă a apei
& trucuri Daca Tinker o sticla cu apa fierbinte sau improvizeze, să aibă grijă atunci când umpluturi de la cincizeci de grade într-un sigiliu permanent și sigur. Materialele abrazive tind să se prăbușească și să se spargă sub căldură.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul