Hvordan arbejder byggeprocessen for et enfamiliehus?

At bygge et hus er en kedelig og ikke let proces. I denne artikel introducerer vi dig de vigtigste trin i byggeprocessen i dit familiehus og forklarer, hvad der skelner mellem præfabrikerede og solide huse.

Planlægningen

Nu er huset planlagt: Med din arkitekt, planlægges størrelse, udseende og udstyr, herunder udvikling af ejendommen (kabel, kloak osv.). Når dette er sket, laves planlægningsansøgningen, som skal følges af byggetilladelsen. Nu er det nødvendigt at få materialpriser, planlægge planlægningen af ​​VVS, elektronik og opvarmning i detaljer og for at finde håndværksvirksomheder, der laver konstruktionen. Konstruktion

Efter grundig planlægning kan byggeri begynde. Dette begynder med stedet forberedelse, hvorefter jord og kanal arbejde og færdiggørelse af bundpladen er gjort. Nu kan skallen bygges med vægge og lofter, inden det gøres på tagdækningen.

Derefter udføres det indvendige arbejde, som omfatter et bredt arbejdsområde: Skræk, VVS og elektrisk arbejde er lige så meget som trappen, gipset samt lægning af parket og papering. Efter indendørs arbejde er dit familiehjem klar; Nu finder kun møblerne og flytningen sted.

Fast og præfabrikeret hus: forskellen

Den mest grundlæggende forskel i konstruktionen er, at skallet i det præfabrikerede hus er lavet af præfabrikerede dele, der kan monteres inden for få dage. Hele planlægningen af ​​huset er udført af en udbyder, dit præfabrikerede husfirma, men ellers adskiller sig ikke væsentligt fra et solidt hus.

I et massivt enfamiliehus går hele byggeprocessen, fra idé til indflytning, over et gennemsnit på 18 måneder, men kan variere meget afhængigt af din personlige situation. Det præfabrikerede hus sparer et par måneder her, hvilket skyldes den hurtige opsætning og den centrale organisation af en udbyder.

Tips og tricks På internettet finder du mange vidnesbyrd fra kunder, som beskriver deres erfaring med planlægning, konstruktion og hele tidsrammen. Dette kan hjælpe dig med at få et bedre overblik over byggefasen.

Del med venner

Forlad din kommentar