Hvordan gips et prefabrikkerte hus riktig?

For både nybygg og eldre prefabrikkerte hus plaste spiller en avgjørende rolle: På utsiden er det frisk glans og inne for en mer komfortabel stue. I denne artikkelen lærer du hva en ny gips forårsaker og hva du bør være oppmerksom på.

Ikke bare visuelt effektiv

Spesielt det indre gipset skal være av høy kvalitet - tross alt slipper det damp bare i begynnelsen. Med mindreverdig gips, sjansen til å inhalere skadelige stoffer, selvfølgelig, større enn høykvalitets varianter. Kan jeg gips meg selv?

I utgangspunktet trenger du ikke spesielt håndverk for å påføre et nytt gips, spesielt i interiøret. Du bør bare være oppmerksom på et rent arbeid, spesielt når det gjelder å dekke andre overflater. I prinsippet er det ikke veldig annerledes at plastering av den ytre fasaden er forskjellig. Bare her bør du legge særlig vekt på sikkerhet. Før du begynner plastering, må du fjerne smuss og rusk. Selv løse flekker bør fjernes; Etterpå vil du få oversikt over feilområder som må repareres.

I alle fall vil du spare penger med sitt eget arbeid, fordi de timelønn for bestemte selskaper eller bedrifter er stort sett høy.

Bare oppussing, så plaste

Sjekk før den nye gips hvis fasade er i behov av oppussing eller bare optisk feil. I det første tilfellet av den nye rense hjelper ikke, fordi det virkelige problemet er bokstavelig talt malt over. Tips og triks La venner eller bekjente hjelpe deg når du plaster deg selv. En slik fasade er allerede en anstendig jobb.

Del med venner

Legg igjen din kommentar