Hoe repareer je waterschade in een geprefabriceerd huis?

Er zijn verschillende manieren waarop waterschade kan ontstaan: Of het nu een overstroming of een leidingbreuk - in ieder geval, moet men weten wat nu te doen. In dit artikel leggen we uit hoe je waterschade aan een prefab huis kunt oplossen.

De structuur blijft "gezond"

Om de schade

herstellen Maar ze zelf moeten niet beginnen met de "reparatie" - de expert van uw prefab bouwbedrijf zeker hebben ervaring met waterschade en weten de structuur van uw huis. Omdat: om een ​​waterschade te verhelpen, de structuur van het huis moet worden ingegrepen. Alleen dan kun je zien of en hoe schade is aangericht.

Daarna kan de renovatie beginnen: bekleding en isolatiemateriaal moeten worden verwijderd om bij het hout te komen. Dit moet eerst worden schoongemaakt, want er is zeker geen schoon water doorgedrongen.

langer, maar neemt het proces van het drogen: enkele weken niet te nemen om te voltooien, het drogen kachels of iets dergelijks moeten worden ondersteund. Om zeker te zijn dat de droogte regeert, moet een specialist een zogenaamde houtvochtigheidsmeting uitvoeren; het vochtgehalte van het hout mag niet hoger zijn dan 18%.

Overzicht

De volgende lijst geeft een overzicht van de informatie over waterschade weer samen:

  • water in principe geen bedreiging voor het hout
  • om schimmelvorming te voorkomen moet worden gedaan tijdig drogen
  • deskundigen van de prefab woningen nodig hebt om "door te dringen" om het hout
  • Aan het einde van noodzakelijkerwijs het proces voeren controles uit om ervoor te zorgen dat alles droog is
Tips & tricks actie die u weten wanneer de kleinste verdenking van water schade ontstaat, anders schadelijke schimmels is het resultaat.
Deel met vrienden

Laat je reactie achter