Cum combateți mucegaiul într-o casă prefabricată?

Este mirositoare, este enervant și dăunătoare: mucegai la casă. Toată lumea a experimentat-o ​​probabil înainte, dar de unde vine? Și mai presus de toate: ce se poate face împotriva mucegaiului în case prefabricate? Următorul articol oferă răspunsuri la aceste întrebări și mai multe informații pe tema mucegaiului.

Cum se dezvoltă mucegaiul în casă? Dar cea mai importantă sursă de umiditate este omul însuși: într-o gospodărie de patru persoane, corpul uman produce numai 12 litri de vapori de apă pe zi. Acest lucru trebuie gestionat corect: Ventilația ajută aici, deoarece aerul proaspăt pătrunde atât de repede. Cu toate acestea, nu sunt eficiente ferestrele înclinate în mod constant; ele nu generează suficient schimb de căldură și deșeuri de energie.

Există un pericol special în casele prefabricate?

Desigur, mucegaiul se poate răspândi mai ușor dacă structura casei este "neclară". În casele prefabricate, așa cum au fost construite acum 50 de ani, există, desigur, un risc mai mare de mucegai decât în ​​casele solide de astăzi datorită construcției "ușoare".

Cu toate acestea, tendința în casele prefabricate devine din ce în ce mai masivă, motiv pentru care riscul de mucegai în casele prefabricate moderne este la fel de scăzut ca și în clădirile masive.

Trebuie să luăm în considerare altceva?

Una dintre cele mai comune motive pentru propagarea mucegai sunt defecte de construcție: Deci, dacă vă simțiți că tartinabile mucegai, lăsați prefabricate examinate pentru defecte structurale, cum ar fi fisuri.

Prezentare generală Următoarea privire de ansamblu rezumă motivele răspândire a matriței din nou împreună:

la umiditate ridicată defecte de construcție

  • incorect Aerisirea propagarea căldurii în subsol
  • Sfaturi și trucuri Utilizați un termometru cu umiditate de afișare; astfel încât să puteți evita răspândirea mucegaiului în avans și să păstrați în considerare limita critică de 60%.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul