Kako graditi masivnu kuću?

Za većinu ljudi, gradnja kuće je najveća investicija u život. Još je važnije da su koraci od planiranja do gotove kuće dobro organizirani i smisleni. U sljedećem članku naučit ćete potrebne korake ako želite izgraditi čvrstu kuću.

Financiranje plana

Najbolje mogućnosti usporedbe koje možete pronaći na internetu danas: Ako ste ovdje pronašli svoj omiljeni davatelj usluga, možete i dalje uspostaviti osobni kontakt. Međutim, praktično je ako vaša financijska institucija ima lokalnu blizinu; Pogotovo kada gradite kuću, često se moraju pojasniti koje zahtijevaju osobni kontakt.

parceli izbor

Čak i ako je izbor imovine odvija prije samog planiranja kuće, trebali biste uzeti u obzir svoje ideje drugoj kući: Evo, ne samo veličina i položaj igra ulogu, ali i mogući nagib. Drugi kriterij je da li je zemlja već razvijena, tj. Jesu li svi priključci na struju ili kanalizaciju već postojali. Ako to nije slučaj, trebali biste razmotriti značajne dodatne troškove.

Planiranje kuća

Planiranje masivne kuće obično je složenije nego kod montažne kuće. Nemate tvrtku koja se brine za sve. Ipak, možete planirati čvrstu kuću koja je smislena i strukturirana kako bi pratila.

Odlučujući faktor ovdje je arhitekt: s njim planirate cijelu kuću, od tehnologije do dizajna. To vam može pomoći u mnogim slučajevima, daljnja djelovanja, jer je za gradnju kuće, morate uključiti niz različitih izgradnje i obrt: Od sugestije da tilers, to može biti nekoliko.

Provjerite ugovori

Kako uštedjeti neugodna iznenađenja nakon toga, trebali biste provjeriti sve ugovore prije potpisivanja: Često se koristi građevinske ili obrt Tvrtke namjerno zabludu ili netočne formulacije i nadu za greške na Vašoj strani, što opet košta nekoliko tisuća eura. Im U slučaju sumnje, također pomaže pitati stručnjaka koji poznaje ugovore o izgradnji. Što se više dogovori u ugovoru, to je manja mogućnost kasnijih neslaganja.

Točni troškovi određuju

Ako je plan koji navodi ne samo koristiti materijale i tlocrte, već i aspekti odnose na energiju, kao što su grijanje i izolacije, potpuni i relevantni dokumenti spremni, točan trošak može biti određena.

Ti ukupni troškovi uključuju troškove zemljišta i razvoja kao i troškove izgradnje kao što su arhitekt, građevinski inženjer, anketa i građevinska dozvola. Troškovi u pravilu ne bi se trebali značajno odstupati od prvotno izračunatih maksimalnih troškova, s nižim cijenama, naravno, uvijek biti dobri.

Set obrtnici sada je gradnja može početi: Ako niste imenovali glavnog izvođača, trebali napisati naloge na potrebne operacije. To uključuje instalere, električare, slikare ili krovove.

Naravno, vi svibanj također biti picky ovdje: Pogledajte moguće tvrtke i saznati o dobrim ili lošim iskustvima s relevantnim usluga. Uostalom, riječ je o vašem novom domu - štednja nema smisla u svakom kutku. Pridržavam se kugle zum Čak i ako vaša kuća polako dobiva oblik, uvijek biste trebali ostati informirani o tom procesu. Ne samo da je iniciranje mogućih mjera poboljšanja, već i završetak osiguranja i naručivanje unutarnjeg materijala među vašim zadaćama kako bi se omogućio glatki proces.

Pregled

Sljedeći pregled namijenjen je kratkim objašnjenjima pojedinih koraka koji su uključeni u planiranje masovne kuće.

zadržati planiranje planiranje financiranja

pretraživanja nekretnina i kupiti

stvarne kuće (arhitekt itd)

  • detaljnog testiranja ugovora o izgradnji
  • Točno koštaju
  • Engage potrebne obrtnicima proces izgradnje do useljenja pogled
  • U sljedećem članku saznajte koji su materijali za izgradnju čvrste kuće i kako kombinirati fer cijene s kvalitetom kako bi se naknadno povećala udobnost i sigurnost.
  • Savjeti i trikovi Pratite troškove tijekom procesa gradnje. Ako ne provodite dosta vremena provjeravajući gdje se vaš novac zapravo odlazi, građevinske i obrtničke tvrtke mogu ga koristiti na vaše štetu. Dno crta je da dobro planiranje također štedi peteroznamenkasti iznosi.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar