Zgrada

Vrste smole i oblika

Tekućina do tvrdokorne smole može se baciti u otvoreni ili zatvoreni plijesan. Obrasci se koriste za pojedinačnu upotrebu (izgubljeni oblik) ili se koriste nekoliko puta. U tom slučaju treba nanijeti sredstvo za odjeljivanje prije ulijevanja. Kunst Postoji nekoliko vrsta sintetičke smole, od kojih svi sadrže i izlučuju u tekućem stanju najmanje štetne i obično toksične aktivne tvari. Kao i obično se koriste vrste smole.

epoksi poliester

  • silikon vinil esterske
  • fenol akrilne
  • Tehnički uporaba zaštitnu funkciju smole u kombinaciji potpunu slobodu svakog vodljivosti struje prolazi materijal kao izolacija pomoćnih zanimljivo. Tipične komponente koje se mogu baciti od sintetičke smole su rukavice lijevanog smole, koje obuhvaćaju električne kabele i spojeve. Nisu reverzibilni. Sintetička smola također može poslužiti vrijednim uslugama u termomehaničkom sektoru zbog svoje neosjetljivosti na mnoge vanjske utjecaje.

Dekorativna uporaba

Vrlo je popularan zarobljeni kukac u bloku smole. To je dobar primjer da gotovo bilo koji predmet može biti izbačen u sintetskoj smoli. Zbog hermetičkog kućišta, organski eksponati i dalje ostaju bez rotusa. Važno je samo provjeriti da li dijelovi koji se zatvaraju imaju kemijsko-fizički učinak na postupak sušenja i otvrdnjavanja odabrane sintetske smole.

Savjeti i trikovi Možete upotrijebiti premazane i spremne za uporabu jednokomponentnih smola ili pak miješati dvokomponentne proizvode za individualniju postavku. Viskoznost ili iskorištenje životinja moraju omogućiti dovoljno dugo da bi mogli ukloniti sve zarobljene mjehuriće zraka tijekom samoljepljenja mehaničkim "stiskanjem".

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar